Barcelona tekemässä Neymarista jättitarjousta PSG:lle.

LÄHDE: Barcelona tekemässä Neymarista jättitarjousta PSG:lle

Gazzetta dello Sport väittää, että Barcelona tekemässä Neymarista jättitarjousta PSG:lle. Tietojen mukaan he aikovat tarjota Samuel Umtitia ja Coutinhoa.

Neymarin lähtö Pariisista näyttää kokoajan todennäköisemmältä.

Aikaisemmin viikolla brasilialaistähti jätti menemättä joukkueen harjoituksiin, jonka seurauksena seura on pelotellut kurinpitotoimilla – Neymar puolestaan väitti, että hänellä oli lupa jäädä kotimaahansa vielä pariksi päiväksi, jonka takia harjoitukset oli jätettävä väliin.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Barcelona vaikuttaisi olevan vaihtoehto yksi Neymarin uudeksi seuraksi, vaikka heillä on vaikeuksia saada budjetti kestämään sekä Antoine Griezmannin ja Neymarin hankinta.

Gazzette dello Sportin kertoo, että Barcelona yrittää vähentää taloudellista taakkaansa tarjoamalla Umtitia ja Coutinhoa osana Neymarin kauppaa – myös Umtiti, Ousmane Dembele yhdistelmää pidetään vaihtoehtona.

Tarjous kokonaisuudessaan olisi 100 miljoonaa euroa sekä kaksi yllä mainituista pelaajista.

PSG:n tiedetään olevan kiinnostunut kaikista kolmesta pelaajasta, mutta raportti väittää, että 100 miljoonaa ja kaksi näistä pelaajista ei vastaisi seuran mielestä heidän lähtöhintaansa Neymarista.

Ligue 1:n hallitseva mestari ei myöskään ole sulkenut pois Neymarin jatkamista seurassa, kunhan hän parantaa tapansa.

Kahden kauden aikana 27-vuotias brasilialainen on loukkaantumisien vuoksi pelannut vain 58 ottelua pariisilaisille, maaleja hän on iskenyt 51.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa