Lionel Messiltä upea viesti Iker Casillakselle, joka ilmoitti uransa päättymisestä.

Lionel Messiltä upea viesti Iker Casillakselle, joka lopettaa uransa!

FC Barcelonan Lionel Messiltä lähti upea viesti uransa päättymisestä ilmoittaneelle Iker Casillakselle, joka siirtyy Real Madridin taustajoukkoihin.

Vaikka FC Barcelonan Lionel Messi ja valtaosan urastaan Real Madridia edustanut Iker Casillas olivat kentällä käytännössä ottaen pakon sanelemana toistensa vihamiehiä, arvostusta miesten välillä toinen toista kohtaan riittää kyllä.

Kun viime kaudet portugalilaisseura FC Portoa edustanut Casillas tiedotti päättävänsä uransa, ja siirtyvänsä Real Madridin taustajoukkoihin, Messiltä lähti kertakaikkisen upea viesti kaiken nähneen ja voittaneen espanjalaismaalivahdin suuntaan.

– Olet ilmiömäinen maalivahti ja totuus on se, että niin vaikeaa kuin se olikin pelata sinua vastaan, näin ajassa taaksepäin katsoessa meillä oli aika hieno keskinäinen kilpailu, joka sai meidät molemmat ylittämään itsemme aina kentällä kohdatessamme, Messi runoili Goal.com:n mukaan.

Casillas esiintyi uransa aikana peräti 725 kertaa Real Madridin edustusjoukkueen paidassa. Hän voitti seuran paidassa kolmesti Mestarien liigan, viisi kertaa Espanjan La Ligan, kahdesti Espanjan Cupin, neljä kertaa Espanjan Super Cupin ja kertaalleen seurajoukkueiden maailmanmestaruuden.

FC Portossa tämä 39-vuotias espanjalainen pelasi 156 ottelua ja voitti kertaalleen Portugalin mestaruuden.

Casillas tottui menestymään myös Espanjan maajoukkuepaidassa, sillä hän maailmanmestaruuden kertaalleen ja Euroopan mestaruuden kahdesti.

Real Madrid -legendan uran loppupuolta varjosti sydänkohtaus, jonka hän sai FC Porton harjoituksissa toukokuussa 2019. Sen jälkeen häntä ei nähty enää kertaakaan kentällä ja jo pelkästään näiltä osin hänen päätös lopettaa uransa oli odotettu.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa