Luis Suarez siirtymässä Atlético Madridiin? Hänen väitetään sopineen El Atletin kanssa kaksivuotisesta sopimuksesta.

Vihdoin ratkaisu ongelmaan? Luis Suarez siirtymässä Atlético Madridiin

FC Barcelona on tällä tietoa “pääsemässä eroon” uruguaylaishyökkääjästään: Luis Suarez on jäämässä Espanjaan ja siirtymässä Atlético Madridiin.

Kuten kaikki varmasti hyvin jo tietävät, FC Barcelona on melkoinen kriisiseura tällä hetkellä – monestakin näkökulmasta katsottuna.

Seuran tuorein ongelma on ollut Luis Suarezin kanssa: Barcelona haluaa epätoivoisesti eroon noin 440 000 euron viikkopalkasta nauttivasta uruguaylaisesta, mutta pelaaja itse on ilmoittanut, ettei hän aio lähteä seurasta, mikäli hän ei saa rahojaan viimeisestä sopimusvuodestaan. Barcelonan vastaus tähän on ollut istuttaa tarpeen vaatiessa Suarez koko kauden ajaksi katsomon puolelle.

Ongelmia on siis vielä paljon matkassa, alkaen juuri Suarezin viimeisen sopimusvuoden maksamisesta ja mahdollisesta siirtosummasta, mutta useat espanjalaislähteet kertovat hänen päässeen yhteisymmärrykseen Atlético Madridin kanssa henkilökohtaisista sopimusehdoistaan. Suarezin kerrotaan neuvotelleen itselleen kaksivuotisen sopimuksen potentiaalisen uuden seuransa kanssa.

Suarezin uskottiin pitkään siirtyvän Juventuksen paitaan, mutta mitä ilmeisimmin hän on halukas jatkamaan uraansa Espanjassa.

Juventuksen kerrotaan puolestaan olevan kiinnostunut Atlético-hyökkääjä Alvaro Moratasta, joten Suarezin siirto El Atletin paitaan käynnistäisi mitä todennäköisimmin eräänlaisen ketjureaktion.

Suarez on viimeisen kuuden vuoden aikana pelannut FC Barcelonan paidassa 283 ottelua ja tehnyt niissä upeat 198 maalia: hän on Barcelonan kaikkien aikojen kolmanneksi paras maalintekijä ja hänet tullaan eittämättä muistamaan katalonialaisseuran fanien keskuudessa aidosti seuralegendana.

Barcelonan uskotaan hankkivan ikään kuin Suarezin korvaajaksi Lyonin Memphis Depayn, mutta hollantilaispelurille ojennettiin ranskalaisseurassa juuri numero kymmenen ja tämän uskotaan olevan signaali siitä, ettei siirto Barcelonaan olekaan niin vakaalla pohjalla kuin monet olettivat.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa