Mallorcan valmentaja suututti Lionel Messin – omat pelaajat syyttävät tappiosta!

schedule 15 kesäkuun 2020 - 09:38
person Marko Ollonqvist

Mallorca-valmentaja suututti Leo Messin pukukoppikäytävällä, minkä jälkeen argentiinalainen uhosi FC Barcelonan latovan seitsemän maalia taululle.

Aivan seitsemään maaliin FC Barcelonan rahkeet eivät riittäneet, kun katalooniseura isännöi joulukuussa pelatussa ottelussa Mallorcaa.

Sen sijaan Barcelona kaatoi mallorcalaisvieraansa numeroin 5-2 ja Messi oli ottelussa täysin pitelemätön, viimeistellen hattutempun.

Messi sai otteluun myös ylimääräisen motivoivan tekijän ja hän käytti sen hyväkseen, ikään kuin Michael Jordan koripallokentillä konsanaan. Kuluvan kuun aikana 33 vuotta täyttävä Messi ajautui nimittäin pienimuotoiseen sanaharkkaan Mallorcan valmentajan, Vicente Morenon, kanssa ja uhosi sen jälkeen tuhoavansa tämän joukkueen kentällä.

Moreno kertoi asiasta La Ligan palatessa koronaviruspandemian aiheuttamalta tauolta, siis ennen viikonlopun ottelua joukkueiden välillä.

– Pelaajani sanoivat minulle ottelun jälkeen minun olleen syypää tappioon, koska olin suututtanut Messin, Moreno paljasti Besoccer.com:n haastattelussa.

Sanaharkka nähtiin ensimmäisellä puoliajalla, kun kaksikko oli eri mieltä eräässä tilanteesta, josta oltiin tuomittu vapaapotku. Messi teki “yhteenoton” myötä ensimmäisellä puoliajalla kaksi maalia, tilanteen ollessa puoliajalla 4-1 Barcelonan eduksi, ja kiistely jatkui myös pukukoppikäytävällä. Siellä Messi kertoi Morenolle Barcelonan tekevän seitsemän maalia.

– Hän oli vihainen ja pukukoppikäytävällä hän kertoi minulle heidän tekevän seitsemän maalia ja sanoi Luis Suarezille, että heidän on tehtävä seitsemän maalia. He eivät onnistuneet tekemään seitsemää, mutta Messi teki kolme.

– Hän on maailman paras pelaaja. Hän on nero, hän haluaa voittaa ja se, mitä tapahtui, vain nostaa hänen arvoaan.

Tässä koronatauon jälkeisessä ottelussa Messi oli jälleen kerran ilmiliekeissä, iskien itse yhden osuman ja alustaen kaksi, vaikka Moreno pysyi tällä kertaa hiljaa, eikä lähtenyt ottamaan argentiinalaisen kanssa uudelleen yhteen; mitä todennäköisimmin Messi kuitenkin muisti tapahtuneen, aiemmin mainitun Jordanin tavoin.

Kokeneen argentiinalaistähden otteet paluuottelussa ovatkin loksauttaneet koko jalkapalloilevan maailman leuan lattiaan, sillä Messin pelaamisessa ei näkynyt pienintäkään merkkiä kolmen kuukauden mittaisesta pelaamattomuudesta.

FC Barcelona johtaa Espanjan La Ligaa kahden pisteen erolla Real Madridiin, joka voitti omassa paluuottelussaan Eibarin numeroin 3-1. Mallorca on puolestaan ensimmäisellä putoajan paikalla, mutta sillä on matkaa säilymiseen vain pisteen verran.