Barcelona haluaa jo Philippe Coutinhon takaisin Camp Noulle.

Mitä!? Barcelona haluaa jo Philippe Coutinhon takaisin Camp Noulle – vaikea toteuttaa?

Raporttien mukaan FC Barcelona työskentelee saadakseen Philippe Coutinhon takaisin jo ennen laina-ajan loppumista – lainan tulisi päättyä kesäkuussa.

Brasilialainen Philippe Coutinho siirtyi katalonialaisseurasta Saksan Bayern Müncheniin lainalle 19. elokuuta 2019, mutta nyt ainakin vaikuttaisi siltä, että hänet halutaan pikaisesti takaisin.

Barcelonan halu tuoda 27-vuotias keskikenttäpelaaja takaisin Camp Noulle johtuu tietojen mukaan siitä, että seuralle on kerrottu, että Bayern ei tulisi käyttämään kauden lopussa heidän osto-optiotaan, jonka arvo on hurjat 120 miljoonaa euroa – tämä tarkoittaisi siis sitä, että tähti palaisi joka tapauksessa Espanjaan kauden päätteeksi.

Raportin mukaan siirto ennen laina-ajan päättymistä on vaikea, ellei mahdoton, toteuttaa, mutta se on asia, jota Barcelona on valmis yrittämään – tällä hetkellä Coutinholle voisi olla isoakin käyttöä La Ligassa.

Paluu Camp Noulle nopeasti voisi olla myös keskikenttäpelaajalle hyödyllinen, sillä Blaugranan tuore manageri Quique Setién voisi mahdollisesti antaa hänelle uuden roolin kokoonpanossa.

Barcelona menetti Luis Suárezin pitkäksi ajaksi loukkaantumisen vuoksi, joten seura on joutunut etsimään tuoretta verta miehistöönsä kauden lopuksi.

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa