Barcelona lisää jatkossa "anti-Piqué".

Mitä!? Barcelona lisää jatkossa “anti-Piqué” -lausekkeen uusiin sopimuksiin

Mitä ihmettä!? FC Barcelona aloittaa “anti-Gerard Piqué” -lausekkeen lisäämisen uusiin sopimuksiin – syynä jalkapallon ulkopuoliset asiat.

32-vuotias Gerard Piqué on ollut viime vuosina hyvinkin aktiivinen tekemään jalkapallon ulkopuolisia bisneksiä – katalonialaisseura kokee asian haittana.

ABC Fútbol kertookin, että Barcelona aikoo lisätä uusiin sopimuksiin lausekkeen, jolla olisi tarkoitus välttää tällaiset tilanteet, ja että kaikenlainen ulkopuolinen liiketoiminta edellyttää seuran nimenomaista lupaa.

Barcelonan konkaripuolustaja on viime vuosina ollut hyvinkin aktiivinen “harrastuksiensa” parissa.

Piqué on muun muassa lähtenyt mukaan tenniksen Davis Cup -turnauksen kehittämiseen sekä ollut perustamassa sijoitusyhtiö Kosmos Holdingia, joka osti Espanjan kolmanneksi korkeimmalla tasolla pelaavan Andorra FC:n.

Ensimmäisen kerran seura huomautti puolustajaansa vuonna 2018, kun Piqué matkusti Yhdysvaltoihin, Orlandoon – ilman tuolloisen managerin Ernesto Valverden lupaa.

Espanjan entinen maajoukkuemies kertoi tilanteesta myöhemmin.

– Hän kysyi minulta, missä olen, ja kun sanoin, että Orlandossa, hän oli järkyttynyt, Piqué kertoi.

– Puhumattakaan siitä, että se on erittäin pitkä matka. Vakuutin, että palaan takaisin ja voitamme seuraavan ottelumme. Se hyväksyttiin ja kun palasin, voitimme.

Kerrotaan, että mukana on toinenkin lauseke, jonka tarkoitus on hallita sosiaaliseen mediaan lähtevää sisältöä pelaajilta.

Tässäkin tapauksessa seura pitää konkaripuolustajaa esimerkkinä.

Vuonna 2017 Piqué lisäsi Twitter-tililleen kuvan Neymarin kanssa ja kirjoitti: “Hän pysyy”, kun huhut brasilialaisen siirtymisestä PSG:hen romahtivat – reilu viikkoa myöhemmin Neymar kuitenkin jätti Barcelonan ja lähti Pariisiin ennätyssiirrolla.

Lue myös:
Vain Urheiluvetojen lukijoille: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa