Pierre-Emerick Aubameyang Barcelonaan vielä tammikuun aikana?

Pierre-Emerick Aubameyang Barcelonaan vielä tammikuun aikana?

Pierre-Emerick Aubameyang Barcelonaan vielä tammikuun siirtoikkunan aikana? Seura tarvitsee luokkaantuneelle Luis Suárezille korvaajan pikaisesti.

Huhujen mukaan Barcelona suunnittelee isoa liikettä, jossa tarkoituksena olisi tehdä Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyangista Luis Suárezin korvaaja – seura tarvitsee Suárezille korvaajan La Ligaa ja Mestarien liigaa ajatellen.

Katalonialaisseura on tietojen mukaan seurannut jo pidemmän aikaa Arsenalin gabonilaishyökkääjää – mies itse olisi varmasti valmis liikkumaan, sillä hän on aikaisemmin kertonut, että on pettynyt Arsenaliin ja haluaa jättää tykkimiehet.

Goal.com kertoo, että 30-vuotias Aubameyang on nyt Blaugranan ensisijainen kohde paikkaamaan Suárezin poissaolon – tammikuun siirtoikkuna ei ole kauaa auki, joten nopeasti täytyy edetä.

Barcelonan presidentti Josep Maria Bartomeu, toimitusjohtaja Oscar Grau, urheilujohtaja Eric Abidal, tekninen sihteeri Ramon Planes ja tuore päävalmentaja Quique Setién olivat kaikki samaa mieltä maanantain kokouksessa, että Suárezille tarvitaan pikaisesti korvaaja.

Lionel Messin luottokärki Suárez kärsi polvivammasta, joka jouduttiin leikkaamaan – uruguaylainen on sivussa ainakin neljä kuukautta.

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa