Lionel Messin mahdollinen PSG siirto vaatii Neymarilta ja Angel Di Marialta neuvottelutaitoja.

Saavatko pelaajat rekrytoitua Lionel Messin PSG:hen? Keskusteluja käyty

Saavatko pelaajat rekrytoitua Lionel Messin PSG:hen? Ranskalaisseuran parhaat aseet tässä suhteessa ovat Neymar ja Angel Di Maria.

Yksi lukuisista syistä, joiden myötä Lionel Messi on päättänyt jättää FC Barcelonan 20 seurassa vietetyn vuoden jälkeen, liittyy siihen, ettei seura ole saanut hankittua kesällä 2017 PSG:hen myytyä Neymaria takaisin.

Nyt, kun Messi on lähdössä Camp Noulta, olisi hänellä jälleen mahdollisuus päästä pelaamaan entisen brasilialaistutkaparinsa rinnalle, mikäli hän siirtyisi Ranskan liigaan ja PSG:n paitaan. PSG:llä on olemassa kaikki elementit menestyä myös Mestarien liigassa, sillä joukkue esiintyi viime viikonloppuna Mestarien liigan finaalissa, jonka se hävisi Bayern Münchenille numeroin 0-1.

ESPN tietääkin kertoa, että niin Neymar kuin myös Messin hyvä ystävä, Argentiinan maajoukkueessa pelaava Angel Di Maria, soittivat molemmat torstain aikana Messille, yrittäen rekrytoida häntä pariisilaisseuraan.

PSG:tä pidetään Messin potentiaalisimpana uutena osoitteena heti Manchester Cityn ja Inter Milanin jälkeen.

PSG ei ole vielä tehnyt mitään konkreettista Messin hankinnan osalta, mutta seuran kerrotaan monitoroiva tilannetta äärimmäisen tarkalla silmällä, mistä kertoo pelkästään jo se, että Neymar ja Di Maria ovat olleet yhteydessä argentiinalaissupertähteen.

Kerroimme myös aiemmin tänään, että Manchester Cityn huhuillaan tarjonneen Barcelonalle kolmea pelaajaa vaihtokaupassa Messiin.

Interiin 33-vuotias Messi on yhdistetty puolestaan kaikkein pisimpään ja seuran yhteistyökumppanina toimiva Pirelli olisi valmis auttamaan Messin siirron rahoittamisessa – aivan, kuten Fiat teki Cristiano Ronaldon Juventus-siirron kohdalla. Messin ex-agentti ehti jo todeta, että hänen entinen asiakkaansa on jo valinnut uudeksi osoitteekseen Interin.

Messin on määrä kertoa lähipäivinä tarkemmin siitä, miksi hän on päätynyt jättämään Barcelonan taakseen.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa