Sergio Ramoksella mutkia sopimusneuvotteluissa.

Sergio Ramoksella mutkia sopimusneuvotteluissa – Kiina unohdettu?

Real Madrid-kapteeni Sergio Ramoksella ongelmia sopimusneuvotteluissa – puolustajan nykyinen sopimus ulottuu kesäkuuhun 2021.

Sergio Ramoksen nykyinen sopimus espanjalaisjätin kanssa kantaa siis 30. kesäkuuta 2021 asti, joten seuran ja pelaajan on pohdittava sopimuksen jatkamista.

Toistaiseksi seura ei ole vielä ollut yhteydessä kapteeniinsa sopimukseen liittyen – Ramos itse haluaisi lisätä sopimukseen vielä kaksi vuotta, mutta siihen Real ei tunnu olevan valmis.

Los Blancos ei halua kiirehtiä asian suhteen. He tiedostavat, että Ramosilla tulee täyteen 35 vuotta nykyisen sopimuksen voimassaolon päätyttyä, joten seura on todennut, että on liian aikaista arvioida sopimuksen jatkamista.

Jos osapuolet pääsevät sopimukseen jatkamisesta, on seuran suunta selkeä: vuosi kerrallaan.

Jos Ramos esiintyy edelleen korkealla tasolla seuraavan kauden aikana, hänelle tarjotaan hyvin todennäköisesti jatkoa sopimukseen, joka kantaisi vuoteen 2022.

Huolimatta kapteenin merkittävästä vaikutuksesta ja merkityksestä pukuhuoneessa, seuran on kuitenkin vaikea nähdä sopimuksen jatkamista kahdella vuodella.

Tietojen mukaan Ramos torppasi hieman alle vuosi sitten pyörineet huhut Kiinaan siirtymisestä ja vakuutti jäävänsä eläkkeelle Real Madridissa.

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa