Barcelona-pelaajat vähentävät seuran tappioita leikkaamalla palkkoja.

VAU! Barcelona-pelaajat vähentävät seuran tappioita leikkaamalla palkkoja

Jalkapallokausien seisahtuminen johtaa seurat suuriin taloudellisiin menetyksiin – Barcelona-pelaajat vähentävät seuran tappioita leikkaamalla palkkoja.

Barcelonan argentiinalaiskapteeni Lionel Messi on vahvistanut, että hän ja hänen joukkuetoverinsa tekevät jopa 70 prosentin palkkaleikkauksia vähentääkseen seuran tappioita koronaviruskriisin aikana.

La Liga keskeytettiin koronaviruksen puhjettua 12. maaliskuuta, mutta alkuperäinen kahden viikon tauko kasvoi määräämättömään 23. maaliskuuta.

Koska otteluita ei olla pelattu pitkään aikaan, eikä näkökentässä ole otteluita, tarkoittaa se muun muassa televisiotuottojen kuivumiseen – tämä tarkoittaa suuria taloudellisia menetyksiä.

Lionel Messi vahvisti Instagram-tilillään, että palkkaleikkaukset tehdään ja niiden tarkoituksena on auttaa seuraa sekä turvata Camp Noun henkilökunnan työpaikat.

Argentiinalainen kirjoitti muun muassa: “Ymmärrämme täysin, että tämä on poikkeuksellinen tilanne ja olemme aina ensimmäisiä, jotka auttavat klubia pyydettäessä.”

Vaikuttaisi myös siltä, että pelaajia oltaisiin painostettu toimimaan, mutta Messi tarkensi tilannetta.

– Barcelonan joukkueesta on kirjoitettu ja puhutta paljon pelaajien palkoista tämän kriisitilanteen aikana, Messi kirjoitti.

– Haluamme selventää, että olemme aina valmiita vähentämään saamaamme palkkaa, koska ymmärrämme täysin, että kyseessä on poikkeuksellinen tilanne.

– Siksi ei ole meille yllättävää, että seuran sisällä oli niitä, jotka yrittivät painostaa meitä tekemään jotain, jonka aina tiesimme tekevämme.

– Sopimus on viivästynyt muutaman päivän, koska etsimme kaavaa seuran ja sen työntekijöiden auttamiseksi näinä vaikeina aikoina.

– Sen lisäksi, että palkasta vähennetään 70 prosenttia, suoritamme myös lisämaksuja, jotta klubin työntekijät voivat pitää 100 prosenttia palkastaan tämän tilanteen jatkuessa.

– Paljon voimaa kaikille niille, joilla on vaikeaa näinä aikoina, samoin kuin kaikille niille, jotka odottavat kärsivällisesti tämän kriisin päättymistä kotonaan.

– Pääsemme hyvin pian pois tästä ja teemme sen yhdessä.

Myös Barcelonan uruguaylaistähti Luis Suárez lähetti samaisen viestin faneille.

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa