FC Barcelona julkaisee dokumenttisarjan.

VIDEO: FC Barcelona julkaisee dokumenttisarjan – katso virallinen traileri

La Ligan hallitseva mestari FC Barcelona julkaisee yhdessä sponsorinsa Rakutenin kanssa dokumenttisarjan kaudesta 2018-2019.

Kauden 2018-2019 dokumenttisarja on tarkoitus julkaista marraskuussa – luvassa materiaalia muun muassa kovasta tappiosta Liverpoolia vastaan.

Tietojen mukaan sarja tulee olemaan kahdeksanosainen, joka sisältää materiaalia niin otteluista, pukuhuoneen tapahtumista ja pelipäivän kulusta.

Rakuten julkaisi dokumentista virallisen traileri Youtube -kanavallaan.

Rakuten kuvailee dokumenttia näin: “Barca Studiolta tulee Matchday, virallinen dokumentti, joka tutkii sivutoimintaa, jonka tuntee vain harvat; FC Barcelonan legendaariset pelaajat. Ensimmäistä kertaa kamera seuraa maailmanluokan joukkuetta, käymällä läpi ylä- ja alamäet niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Elä energia, paine ja kunnia, joka muodostaa jokaisen pelin.

Tulevan dokumentin yksi kiinnostavimmista asioista on Mestarien liigan välierät Liverpoolia vastaan, josta kaikki fanit eivät ole vieläkään toipuneet – myös joukkue tuntuu etsivän “uutta alkua”.

Alkanut kausi on ollut Blaugranalle vaikea, yksi vaikeimmista koskaan, sillä katalonialaiset ovat onnistuneet nappaamaan seitsemästä ottelusta vain neljä voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota – sarjataulukossa he ovat neljäntenä.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa