Lionel Messi iski kaksi upeaa maalia, kun hän pelasi ensimmäisen ottelunsa siirtopyyntönsä jälkeen.

VIDEO: Draama ei paljoa paina! Lionel Messi iski kaksi upeaa maalia

Lionel Messi iski kaksi upeaa maalia harjoitusottelussa Gironaa vastaan ja osoitti, etteivät viime viikkojen tapahtumat vaikuta hänen otteisiin kentällä.

FC Barcelonan supertähti Lionel Messi ilmoitti elokuussa haluavansa vaihtaa maisemaa.

Argentiinalaisen oli kuitenkin jäätävä katalonialaisseuraan, sillä seura päätti olla kunnioittamatta hänen sopimuksessaan ollutta pykälää, jonka mukaan Messi saa halutessaan lähteä kunkin kauden päätteeksi ilmaiseksi; siirto tulee siis suurella todennäköisyydellä tapahtumaan ensi kesänä.

Vaikka draamantäyteiset viime viikot varmasti pyörivät vielä Messin mielessä, eikä hän ole välttämättä kaikkein onnellisimmillaan FC Barcelonassa, hänen otteisiinsa kentällä nämä tapahtumat eivät näytä vaikuttavan. Messi pelasi ensimmäisen ottelunsa joukkueensa paidassa sitten lähtöaikeidensa ja viimeisteli kaksi maalia sekä syötti yhden, kun Barcelona kaatoi Gironan harjoitusottelussa lukemin 3-1.

Messi alusti mielettömällä no-look-syötöllään Barcelonaan lainalta palanneen Philippe Coutinhon viimeistelemän 1-0-maalin, sen jälkeen laukoi upealla oikean jalan laukauksella taululle 2-0-lukemat ja toisella puoliajalla hän viimeisteli 3-1-loppulukemat – niin ikään komealla osumalla.

Barcelona pelasi uuden managerinsa Ronald Koemanin alaisuudessa 4-2-3-1-taktiikalla, Antoine Griezmannin ollessa piikissä ja Messin hänen alapuolellaan niin sanotulla kymppipaikalla. Vasemmalla laidalla viiletti Coutinho ja oikealla portugalilaisseura Bragasta saapunut Trincao.

Melkoisen kohun keskellä olevaa Luis Suarezia ei nähty lainkaan Barcelonan kokoonpanossa, ei edes vaihtopenkillä.

Tässä vielä Messin upea syöttö ja maalit:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa