Pippurisumutteet ei estänyt kannattajia, kun Mallorca juhli myöhään sunnuntai iltana Espanjan korkeimalle sarjatasolle nousua.

VIDEO: Pippurisumutteet ei estänyt kannattajia – Mallorca nousi La Ligaan

Pippurisumutteet ei estänyt kannattajia, kun Mallorca juhli myöhään sunnuntai iltana Espanjan korkeimalle sarjatasolle nousua.

Mallorca lähti viimeiseen ratkaisevaan otteluun kahden maalin takamatkalta. Ensimmäisestä osa-ottelusta Deportivo kaivoi 2-0-voiton.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Kotiyleisön edessä pelannut Mallorca ylsi kuitenkin kotoyleisön edessä 3-2-voittoon ja ratkaisi näin nousun La Ligaan. 3-0-osumasta vastasi Abdon Prats 82. peliminuutilla.

Pippurisumutteet ei estänyt kannattajia!

Puolessa välin kesäkuuta pelattiin Suomen Cupin finaali Ahvenanmaalla ja Ilveksen kaataessa IFK Marienhamnin, kannattajat yrittivät painella kentälle juhlimaan pelaajien kanssa voittoa, mutta järjestyksenvalvojat puuttuivat tilanteeseen tosi kyseenalaisin keinoin.

Sosiaalisessa mediassa levisi videoita, kun järjestyksenvalvojat sumuttavat pippurisumutteita kannattajien päälle ja kaasulle altistuivat myös fanit, jolla ei ollut aikomustakaan mennä kentälle.

Mallorcan ja La Corunan kamppailun jälkeen voiton juhlat olivat tietenkin paljon isommat, ettei järjestyksenvalvojilla olisi ollut mitään mahdollisuutta pysäyttää tuollaista väkijoukkoa pippurisumutteella, mutta allekirjoittaneen mielestä Suomen Cupin järjestyksenvalvojien käytös oli kyseenalaista ja tilannetta ei olisi pitänyt hoitaa kyseisellä tavalla.

Tässä video, kun Mallorcan kannattajat ryntäävät kentälle juhlimaan:

Videon kommenteissa ihmiset vitsailevat “missä on pippurisumute”

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa