Entinen Arsenal-manageri Arsène Wenger näkee yhden syyn Eden Hazardin vaisulle alulle Real Madridissa: paino Hazardin ongelmana.

Wengeriltä yllättävä näkemys Hazardin ongelmiin – “2 kiloa 500 kilon hevosessa riittää”

Arsène Wenger näkee: paino Hazardin ongelmana. Ex-Arsenal-manageri näkee belgialaispelaajan vaisujen otteiden syynä fysiikan.

Kun Real Madrid hankki Eden Hazardin viime kesänä Chelseasta 100 miljoonan euron siirtosummalla, odotettiin belgialaistähden täyttävän ainakin tietyissä määrin Cristiano Ronaldon saappaat.

Alku on kuitenkin ollut aivan jotain muuta.

Hazard on osunut kuudessa pelaamassaan La Liga -ottelussa ainoastaan kertaalleen ja Mestarien liigassa hänen maalisarakkeensa näyttää neljän pelin jälleen pelkkää viivaa.

28-vuotias Hazard on Arsenalin entiselle managerille, Arsène Wengerille, nimenomaan pelaajana tuttu Valioliiga-kentiltä ja hiljattain 70 vuotta täyttänyt ranskalainen näkee selkeän syyn sille, miksi Hazard ei ole yltänyt Real Madridissa samalle tasolle kuin Chelseassa.

– Hän ei ole sen tyylinen pelaaja, että hän jotenkin häkeltyisi Real Madridissa, mutta en tunne häntä tarpeeksi hyvin voidakseni arvioida tätä puolta. Näen kuitenkin, että kyse on enemmänkin fyysisistä syistä: hänellä on liikaa painoa, Wenger kommentoi asiaa bein SPORTSille.

– Jos haluat hävitä laukkakisan, kaksi kiloa 500 kilon hevosessa riittää.

Hazard teki pelkästään Valioliigassa peräti viitenä kautena 12+ maalia ja viimeisellä Chelsea-kaudellaan hän teki 37 Valioliiga-ottelussa peräti 16 maalia ja antoi 15 maaliin johtanutta syöttöä.

– Minusta tuntuu, ettemme ole vielä nähneet sitä samaa Hazardia, jonka tunnemme Englannin kentiltä.

– Hän ei ollut fyysisesti valmis loukkaantumisensa jälkeen. Lisäksi hän näyttää minun silmääni siltä, ettei hänellä ole samanlaista itseluottamusta kuin Chelseassa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa