Xavin paluu Camp Noulle voisi muuttaa Lionel Messin tilannetta.

Xavi palaamassa Camp Noulle – ratkaisu Lionel Messin tilanteeseen?

Xavi saatetaan nähdä Camp Noulla hyvinkin pian, sillä miehen kerrotaan jo sopineen Quique Setienin korvaamisesta – ratkaisu Lionel Messin tilanteeseen?

Barcelonan tilanne on muuttunut viime aikoina melkoisen hankalaksi, joukkue on menettänyt muun muassa La Ligan kärkipaikan Real Madridille ja tämän lisäksi joukkueen kapteeni Lionel Messi on ilmoittanut jäädyttäneensä jatkosopimusneuvottelut.

Katalonialaisseura voi olla kuitenkin saamassa pelastajansa, nimittäin Mundo Deportivon toimittaja Francesc Aguilarin mukaan Xavi on sitoutunut ottamaan joukkueen haltuunsa ensi kaudella.

Aguilarin mukaan espanjalaislegenda on halukas Barcelonan manageriksi, mutta aikaisintaan elokuun Mestarien liigan jälkeen.

Kuluvalla kaudella Xavi ei ymmärrettävästi pysty joukkuetta auttamaan, mutta voisiko Xavin saapuminen Camp Noulle kääntää argentiinalaistähden pään?

Xavi oli eittämättä yksi niistä suurista avuista, joita nuori Messi sai uransa alkuvaiheessa – 40-vuotias Xavi voisi auttaa seuraa pitämään Messin Kataloniassa myös nykyisen sopimuksen päätyttyä.

– Suurin toivoni, joka minulla on nyt, on olla Barcan valmentaja ja saada Barca takaisin voittamistapoihin, Al Sadd-manageri Xavi sanoi SPORTille.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa