Laziolle rangaistus rasistisesta käytöksestä. Poliisi on pidättänyt myös Bulgarian faneja epäiltynä rasistisesta käytöksestä.

Laziolle rangaistus rasistisesta käytöksestä! Myös Bulgarian faneja pidätetty

Laziolle rangaistus rasistisesta käytöksestä. Poliisi on pidättänyt myös Bulgarian faneja epäiltynä rasistisesta käytöksestä.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on rankaissut Seria A:ssa pelaavaa Laziota seuran fanien rasistisen käyttäytymisen vuoksi, kertoo Associated Press uutistoimisto. Uefa on langennut rangaistukseksi 20 000 euron sakot ja myös päättänyt sulkea katsomon osia Lazion kotistadionilta,  kun joukkue kohtaa Celticsin Eurooppa-liigan ottelussa marraskuun alussa.

Rangaistukseen johtaneet tapahtumat sijoittuvat 3. lokakuuta käytyyn Eurooppa-liigan otteluun, kun Lazio voitti Rennesin lukemin 2-1.

Bulgarian faneja epäillään rasistisesta käytöksestä

Maanantaina EM-karsintaottelussa Englannin pelaajat saivat kuulla törkyisiä huuteluita Bulgarian faneilta kesken ottelun.

BBC kertoo, että Bulgarian poliisi on ottanut kiinni neljä Bulgaria-fania, joiden epäillään syyllistyneen rasistiseen käytökseen maanantain EM-karsintaottelussa Englantia vastaan.

Ottelu päättyi englannin eduksi lukemin 6-0 ja ottelu jouduttiin keskeyttämään avauspuoliskolla kahdesti fanien törkyisestä kielenkäytöstä johtuen.

Uefa ja Englannin lajiliitto FA ovat tuominneet Bulgarian ultafanien käytöksen täysin. Bulgarian sisäministeriön mukaan otteluvideoitla etsitään lisää ultrafaneja.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa