Lionel Messi kehuu vuolaasti Cristiano Ronaldoa ja tämän hurjaa maalivirettä.

Lionel Messi kehuu vuolaasti Cristiano Ronaldoa: “Petomainen hyökkääjä”

Lionel Messi kehuu vuolaasti Juventus-tähti Cristiano Ronaldoa ja kertoo, ettei ole tippaakaan yllättynyt tämän hurjasta maalivireestä.

Vaikka media on parhaansa mukaan yrittänyt vääntää Lionel Messistä ja Cristiano Ronaldosta toistensa verivihollisia, totuus ei voisi olla juuri kauempana tästä.

Kaksikon välit ovat lämpimät: kyse on enemmänkin siitä, että he ikään kuin piiskaavat toinen toisensa parempiin suorituksiin.

Cristiano Ronaldo on ollut viime aikoina kertakaikkisen huimassa maalivireessä ja iskenyt Juventukselle vähintään yhden maalin peräti 11 perättäisessä ottelussa. Messi ei ole tippaakaan yllättynyt portugalilaisen hurjasta maalitahdista.

– On täysin normaalia, että hän tekee maaleja. Hän on petomainen hyökkääjä, joka rakastaa maalintekoa, ja hän tekee maalin joka päivä pelatessaan. Hänellä on hyökkääjälle monia erinomaisia ominaisuuksia ja ainakin hän osaa käyttää maalipaikat hyväkseen, Messi kehuu Mundo Deportivon haastattelussa.

Juventus-tähti on tehnyt toistaiseksi kuluvalla Serie A -kaudella 24 maalia. Messi itse sen sijaan on neljän ottelun mittaisessa maalittomassa putkessa ja täysosumia hänellä on La Ligassa “ainoastaan” 14, mutta viimeiseen kolmeen otteluun hän on alustanut kuusi maalia.

Messi kertookin tuntevansa olonsa fyysisesti paremmaksi kuin vuosiin.

– Faktahan on se, että ikää kertyy, mutta tunnen oloni paremmaksi kuin viime vuosina. Fyysisesti koen oloni hyväksi ja jalkani ovat erinomaisessa kunnossa.

Argentiinalaistähdeltä udeltiin haastattelussa, miten pitkään hän on ajatellut jatkaa uraansa ja itse asiassa toimittaja kysyi, aikooko Messi pelata nelikymppiseksi saakka. Siihen FC Barcelona -pelurilta irtosi varsin mielenkiintoinen vastaus.

– Katsotaan, katsotaan.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa