Lionel Messi vastasi Cristiano Ronaldon illalliskutsuun.

Lionel Messi vastasi Cristiano Ronaldon illalliskutsuun – “Tietysti hyväksyisin kutsun”

Lionel Messi vastasi Cristiano Ronaldon illalliskutsuun myönteisesti, vaikkakin hän myöntää, että ei ole kovinkaan läheinen ystävä portugalilaisen kanssa.

Barcelonan kapteeni Lionel Messi myöntää, että hän ei ole Juventuksen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldon läheinen ystävä, mutta hän sanoo, että hän hyväksyy mielellään illalliskutsun.

32-vuotias Messi ja 34-vuotias Ronaldo kohtasivat jälleen, kun Monacossa järjestettiin Mestarien liigan lohkoarvonnat sekä UEFA:n palkintogaala.

Tähdet istuivat eturivillä vierekkäin, kun parilta kysyttiin heidän suhteistaan.

Ronaldo, joka jätti La Ligan 2018 siirtymällä Real Madridista Juventukseen, ihaili ja kunnioitti jälleen Messiä – hän toivoi myös, että miehet voisivat tavata vielä joskus illallisen merkeissä.

Espanjalaislehti SPORT kysyi argentiinalaiselta, olisiko hän valmis hyväksymään kutsun, johon Messi vastasi: “Kyllä, minulla ei ole mitään ongelmaa sen kanssa”.

– Olen aina sanonut, ettei minulla ole mitään ongelmia hänen kanssaan. Emme ehkä ole ystäviä, koska emme ole koskaan jakaneet pukuhuonetta yhdessä, mutta näen hänet aina palkintogaaloissa, eikä siinä ole mitään ongelmaa, Messi sanoi.

– Puhuimme itse asiassa melko pitkään viimeisimmässä gaalassa.

– En tiedä järjestetäänkö illallinen, koska en tiedä kohtaako polkumme ilmeisistä syistä, jokaisella meistä on oma elämämme ja omat sitoumuksemme. Mutta tietysti hyväksyisin kutsun.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord