Luis Suárez ei kuulu Koemanin suunnitelmiin - tähti siirtymässä Italiaan?

Luis Suárez ei kuulu Koemanin suunnitelmiin – tähti siirtymässä Italiaan?

Luis Suárez on tiettävästi päässyt Juventuksen kanssa sopimukseen henkilökohtaisista ehdoista – uruguaylaistähti siirtymässä Italiaan?

Aivan kuten Lionel Messin, myös Barcelonan tähtihyökkääjä Luis Suárezin on huhuttu jättävän Camp Noun.

Katalonialaisseuran uusi manageri Ronald Koeman ei ole osoittanut kiinnostusta uruguaylaisen suuntaan ja näyttää siltä, että 33-vuotias Suárez ei ole osa hollantilaisen suunnitelmaa.

Hyökkääjän ympärillä pyöri aikaisemmin spekulointia niin Ajaxista kuin Liverpoolistakin, joita Suárez on aikaisemmin urallaan edustanut.

Gazzetta dello Sport kertoo kuitenkin, että Suárez olisi siirtymässä täysin uuteen ympäristöön, nimittäin Serie A:han.

Suárez otti tietojen mukaan yhteyttä Juventuksen varapuheenjohtaja Pavel NedvediinGazzetta kertoo, että jatkoneuvottelut onnistuivat.

Suarez ja Juventus pääsivät sopimukseen hyökkääjän henkilökohtaisista ehdoista – sopimus olisi kolmivuotinen ja pitäisi sisällään 10 miljoonan euron vuositulot.

Palkka olisi sama, josta argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuain nauttii Torinossa, josta hän mitä todennäköisimmin poistuu vielä tänä kesänä.

Suárezin kerrotaan olevan innoissaan Serie A:han siirtymisestä, mutta hänen on kuitenkin neuvoteltava Barcelonan kanssa asiasta.

Hyökkääjän sopimus Camp Noulla päättyy kesäkuussa 2021, joten katalonialaisseuran olisi purettava sopimus – tämä voisi tulla maksamaan seuralle jopa yli 13 miljoonaa euroa.

Juventus toivoo, että heidän ei tarvitsisi maksaa siirtomaksua uruguaylaishyökkääjästä.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa