Mauro Icardi takaisin Serie A:han - Juventus harkitsee isoa tarjousta.

Mauro Icardi takaisin Serie A:han – Juventus harkitsee isoa tarjousta

Ranskan mestaruuden PSG:n kanssa saavuttanut Mauro Icardi tulee olemaan yksi kiinnostavimmista pelaajista tulevassa siirtoikkunassa.

27-vuotias argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardi on tällä mielenkiintoisessa tilanteessa, sillä miehen oikeudet ovat edelleen italialaisella Inter Milanilla, mutta tämä kausi Pariisissa on muuttanut hieman tilannetta.

Viime viikolla ilmeni muun muassa, että Inter olisi tarjoamassa argentiinalaista Arsenalille vaihtokaupassa lontoolaisten tähtihyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangiin, mikäli Icardi palaa Milanoon.

Nyt mukaan hyppää Juventus. Italialaislehti Tuttosport kertoo, että Juventus pohtisi tällä hetkellä pelaajia, joita he voisivat tarjota PSG:lle Icardista.

Interin ja PSG:n välisessä lainasopimuksessa on osto-optio, joten tuore Ligue 1 -mestari voi napata Icardin pysyvästi Interin vaatimalla 70 miljoonalla eurolla.

Mikäli pariisilaisseura tulee käyttämään option, aikoo Juventus tehdä tarjouksen argentiinalaisesta.

Torinolaisten tarjouksen osalta esiin on noussut nimet, Miralem Pjanic, Douglas Costa ja Alex Sandro, jotka voisivat olla liikkua PSG:n suuntaa vastineeksi Icardista.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa