Neymar suorana Dortmund-tappion jälkeisessä haastattelussa: "Minä olen joutunut kärsijäksi."

Neymar suorana: “PSG pelännyt peluuttaa minua, olen kärsinyt siitä”

Neymar oli varsin suorana PSG:n tappiollisen Mestarien liiga -ottelun jälkeen, jossa hän iski pallon kertaalleen Borussia Dortmundin verkkoon.

Brasilialaistähti Neymaria ei ole hetkeen aikaan nähty PSG:n kokoonpanossa, itse asiassa hän on istunut viimeiset kolme ottelua katsomon puolella, ja hänen osallistumisensa Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäiseen osaan Borussia Dortmundia vastaan uskottiin olevan kysymysmerkki.

Todellisuudessa tuo kysymysmerkki leijui ilmassa vain ja ainoastaan ranskalaisseuran toimesta; Neymarin mukaan hän on ollut jo pitkään valmis palaamaan pelikentille, mutta PSG on pelännyt peluuttaa häntä.

– Se ei ollut minun päätös, etten pelannut viime otteluissa. Halusin pelata ja koin oloni hyväksi, Neymar kertoi joukkueensa 1-2-tappioon päättyneen Dortmund-ottelun jälkeen.

– Seura on pelännyt peluuttaa minua ja minä jouduin kärsimään siitä.

Neymar iski joukkueensa 1-1-tasoitusmaalin Mestarien liigan neljännesvälierin ensimmäisessä osaottelussa Dortmundin verkkoon ja hiljensi kotiyleisön, mutta kahdella osumallaan isännät voittoon johdattanut norjalaissensaatio Erling Braut Håland varasti show’n.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa