Shakhtar Donetsk venyi jättimäiseen yllätykseen Real Madridia vastaan

schedule 21 lokakuun 2020 - 21:52
person Leevi Mynttinen

Shakhtar Donetsk venyi jättimäiseen yllätykseen Real Madridia vastaan Mestarien liigan avausottelussa ottamalla 3-2 voiton.

Ukrainan jalkapalloliigasta ponnistanut FC Shakhtar Donetsk pelasi La Ligan hallitsevaa mestaria vastaan loistavan ensimmäisen puoliskon, sillä Real Madrid oli 3-0 häviöllä 45 minuutin jälkeen. Jättimäisen asiasta tekee se, että ukrainalaisilta uupui iso kasa avainpelaajia.

Maalinteon aloitti brasilialainen Tete 29 minuutin kohdalla ja parin minuutin jälkeen epäonninen ranskalaispuolustaja Raphaël Varane teki oman maalin. 42 minuutin kohdalla israelilainen Manor Solomon iski lukemat 3-0.

Toisella puoliskolla Luka Modric pommitti 3-1 kavennusmaalin ja antoi Real Madridille toivoa. 59 kohalla Junior Vinicius tuli kentälle ja teki heti 3-2 maalin.

Lisäajalla Real Madrid tasoitti pelin, mutta lopulta maali tuomittiin paitsioksi ja Shakhtar Donetsk onnistui nöyryyttämään kakkoismiehistöllä espanjalaisia.