schedule 24 elokuun 2020 - 00:11
person Joonas Eriksson

Bayern München Mestarien liigan voittoon, kun saksalaisseura kaatoi ranskalaisjätti PSG:n Lissabonissa pelattavassa finaalissa lukemin 1-0.

Ensimmäisellä puoliajalla ei vielä maaleja nähty, vaikka Neymar oli 18. peliminuutin kohdilla avopaikalla, mutta ei saanut palloa ohi Manuel Neuerin. Muutama minuutti myöhemmin myös Bayern Münchenin tähti Robert Lewandowski väläytteli laukauksellaan, mutta epäonnisesti peliväline osui vasempaan tolppaan.

59. peliminuutilla maalihanat aukesivat, kun Bayern Münchenin Joshua Kimmich löytää Kingsley Comanin maalin edestä, joka puskee pallon oikeaan alakulmaan, ohi PSG-vahti Keylor Navasin.

Lopulta Kingsley Comanin osuma jäi ottelun viimeiseksi, jonka ansiosta Bayern München juhlii Mestarien liigan voittoa.

Illan sankariksi nousi voittomaalin tehnyt Coman, joka edusti PSG:tä aiemmin, ennen kuin siirtyi Juventuksen riveihin vuonna 2014. Juventuksen jälkeen tie vei Bayerniin.