schedule 1 toukokuun 2019 - 23:11

Lionel Messin 600:s maali FC Barcelonalle oli maaginen vapari; kataloonijätti murskasi Liverpoolin kotonaan äärimmäisen tehokkaalla viimeistelyllä 3-0.

FC Barcelonan esitys ei ollut niin dominoiva kuin joukkueelta usein odotetaan.

Kuvaavaa tälle oli se, että Liverpoolilla oli ottelussa niukasti pallonhallinta ja sillä oli myös enemmän laukaisuyrityksiä ysikymppisen, ja tietenkin lisäaika mukaan lukien, aikana.

Ottelun avauspuoliaika oli vielä FC Barcelonan ja se sai haluamansa, kun Luis Suarez iski kauden avausmaalinsa Mestarien liigassa huipputärkeään paikkaan, aloittaen ottelun maalinteon 26. peliminuutilla.

Toisella puoliajalla Liverpool painoi päälle, mutta Barcelona puolusti erinomaisella tavalla johtoasemaansa ja keskittyi iskemään vastahyökkäyksistä.

Lopulta se tuotti myös tulosta, kun Lionel Messi niin sanotusti käveli 75. minuutilla pallon sisään – peliväline kimposi argentiinalaiselle Suarezin ylärimaan tärähtäneestä maalintekoyrityksestä.

Vain seitsemän minuuttia myöhemmin Messi esitteli magiikkaansa. Hän ampui maagisen kierteisen vaparin vasemman ylänurkan tuntumaan eikä Alissonilla ollut vieraiden maalilla mitään mahdollisuuksia.

Kyseessä oli Messin Barcelona-uran 600:s maali, mikä on aivan käsittämätön määrä.

Oman mielenkiintoisen lisäfaktan tähän tarjoaa se, että Messi iski historian ensimmäisen Barcelona-maalinsa tällä samalla päivämäärällä, tasan 14 vuotta sitten.

FC Barcelonasta tuli ottelussa Mestarien liigan historian toinen seura, nousten samaan kerhoon Real Madridin kanssa, joka on iskenyt Euroopan kovimmassa seurajoukkuekilpailussa 500 maalia.

NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!