Eläkkeelle jäänyt Micah Richards kertoi, millaista oli pelata Messiä vastaan.

Eläkkeelle jäänyt Micah Richards kertoi, millaista oli pelata Messiä vastaan

Entinen Manchester City-puolustaja Micah Richards kertoi SPORTbiblelle, millaista oli pelata Barcelonan supertähti Lionel Messiä vastaan.

31-vuotias Micah Richards siirtyi eläkkeelle tämän vuoden heinäkuussa – englantilaispuolustaja edusti Valioliigan hallitsevaa mestaria yhdeksän vuoden ajan.

Richards sanoi, että Lionel Messiä vastaan oli “vaikeampi” pelata kuin Cristiano Ronaldoa.

Itse asiassa kaksi kertaa Valioliigan voittanut puolustaja väitti, että hän onnistui muutaman kerran pitämään Cristiano Ronaldon pimennossa, hänen pelatessaan vielä Manchester Unitedissa.

Entiseltä City-puolustajalta kysyttiin, ketä hän pitää kaikkien aikojen parhaana pelaajana.

– Minun on sanottava Lionel Messi. Vain siksi, että olen pelannut Ronaldoa vastaan useamman kerran ja pitänyt hänet pimennossa muutaman kerran, Richards vastasi.

SPORTbible: “Oliko se helppoa?”

– En sanoisi helppoa; hän nauraa. Menimme Old Traffordille ja pelasin häntä vastaan hyvin. Messiä vastaan en onnistunut mitenkään. Hän oli erilainen.

– Hän menee “taskuihin” tyhjässä tilassa, jossa et halua olla mukana. Luulet saavasi hänet ja sitten hän vain kääntyy niin nopeasti. Sinulla ei voi olla suunnitelmaa häntä varten. Heti kun hän saa pallon, yritä vain rikkoa häntä. Estä häntä pääsemästä rytmiinsä. Tämän kaliiperin pelaaja on yksinkertaisesti mahdotonta pysäyttää.

– He ovat kaikkien aikojen suurimpia pelaajia, numerot puhuvat puolestaan, mutta sanoisin, että Messiä vastaan on vaikeampi pelata.

Richards kertoi myös, että hän pitää Real Madridin walesilaishyökkääjä Gareth Balea yhtenä kovimmista vastustajistaan.

– Jos Bale pääsi sinusta ohi, ei ollut mitään mahdollisuutta saada häntä kiinni, hän sanoi.

– Normaalisti, koska olin fyysinen ja nopea, pääsin aina takaisin tilanteeseen, mutta en Balea vastaan. Hän oli vain toisella levelillä.

– Olisin ottanut hänet Manchester Cityyn ennen kuin saimme Leroy Sanén ja Bernando Silvan. Uskon edelleen ,että hänellä on paljon annettavaa. Kaikki tämä spekulointi siitä, kuinka hänen asenteensa on väärä – hän on yksi mukavimmista kavereista, jonka olen koskaan tavannut.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa