Asiantuntija povaa Kylian Mbappesta posketonta siirtosummaa. Asiantuntija Julian Laurensin mukaan ranskalaistähden siirto tulisi olemaan ME-siirto.

Mieletön?! Asiantuntija povaa Kylian Mbappesta posketonta siirtosummaa

Asiantuntija povaa Kylian Mbappesta posketonta siirtosummaa. Asiantuntija Julian Laurensin mukaan ranskalaistähden siirto tulisi olemaan arvoltaan ME-siirto.

Kylian Mbappe pelaa mahdollisesti viimeistä kauttaan PSG:ssä. Lähtöhuhuissa pyörinyt ranskalainen on yhdistetty Real Madridiin ja Liverpooliin.

21-vuotiaan supertähden unelmana on pelata Real Madridissa, mutta nuoren ikänsä ansiosta hänellä on vielä vuosia, jolloin hän voisi pelata Los Blancosissa. Liverpool on tällä hetkellä varmasti todella houkutteleva tarjous ja myös luultavasti kannattavin.

– Se on varsin yksinkertaista, jos Liverpool pystyy tarjoamaan 300 tai kenties 350 miljoonaa euroa. Se on se summa, jonka PSG tulee pyytämään kaikilta seuroilta Mbappesta, Laurens kertoi ESPN FC:lle.

–  Jos Liverpoolilla on varaa siihen, sekä Mbappen esittämään palkkapyyntöön, niin hän harkitsee sitä tarjousta joka ainoa päivä. Liverpool on tällä hetkellä erittäin houkutteleva vaihtoehto kenelle tahansa maailman parhaista pelaajista, Laurens jatkoi.

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa