Mitä Mauricio Pochettino aikoo seuraavaksi? Takaisin Englantiin?

Mitä Mauricio Pochettino aikoo seuraavaksi? Takaisin Englantiin?

Mauricio Pochettino yhdistetään edelleen Euroopan suurimpiin seuroihin – argentiinalainen haluaa takaisin Englantiin tai Espanjaan?

47-vuotias Mauricio Pochettino, joka erotettiin Tottenhamin päävalmentajan pestistä marraskuussa, totesi: “Valmentajat yrittävät aina olla parhaassa paikassa”.

Tottenhamin kausi lähti järisyttävän huonosti liikkeelle ja siitä teki vielä tuskallisempaa edelliskaudella hävitty Mestarien liigan finaali.

Argentiinalaisvalmentaja on potkujensa jälkeen ollut yhdistettynä muun muassa Manchester Unitedin Ole Gunnar Solskjaerin työhön sekä Zinedine Zidanen asemaan Real Madridissa – molempien joukkueiden katsotaan alisuorittaneen pahasti, kun otetaan huomioon millaisilla resursseilla joukkueet toimivat.

Pochettino puolestaan joutui toimimaan reilu viisivuotisen matkansa ajan Tottenhamissa melkoisen pienellä budjetilla – seura sijoitti valtavan summan rahaa uuteen Tottenham Hotspur stadioniin.

Se, missä Pochettino tullaan seuraavaksi näkemään, on vielä arvailujen varassa, mutta miehen äskettäin LaLigaTV:lle antaman haastattelun perusteella, miehen suosimat sarjat ovat Valioliiga ja La Liga.

– Yritän nyt katsella paljon jalkapalloa ja viettää aikaa perheeni kanssa. On hyvä, että olen vapaa seuraavan kahden viikon ajan, Pochettino sanoi.

– Mitä tulee La Ligaan, olen argentiinalainen, mutta puoliksi espanjalainen, tarkemmin katalonialainen, hyvä sekoitus. Olin onnekas aloittaessani urani managerina Espanyolissa, josta saavuin tänne Valioliigaan oppimaan Englantia ja erilaista kulttuuria.

– Olen tänään parempi ihminen, jolla on enemmän tietoa. Elän hienoa kokemusta. Valioliiga on Valioliiga, mutta mielestäni Iso-Britannian kansalaisilla on loistava mahdollisuus olla La Liga -faneja.

– Tietenkin jalkapallo syntyi täällä Englannissa, mutta La Ligalla on uskomattomia pelaajia ja valmentajia. Valmentajana kuten Gustavo Poyet, yritämme aina olla parhaassa paikassa. Mielestäni Englanti ja Espanja ovat kaksi parasta liigaa maailmassa.

Lue myös:
Nappaa itsellesi liVARpoolin paita ja jopa 400€ pelirahaa!

Jaa