MM-kisat: Portugali voittaa ja Ronaldo julkaisee itsestään kuvan pokaalin kanssa kerroin 31,00

Unibet tarjoaa maistuvan bonuskertoimen Portugalin mestaruudelle yhdistettynä Ronaldon IG-postaukseen. Jos Portugali voittaa ja Ronaldo postaa itsestään kuvan pokaalin kanssa, saa sille kertoimen 31,00.

Lisäksi Unibet jakaa MM-kisojen aikana 1 000 000€! Ja ei, tähän kisaan sinun ei tarvitse saada kaikkia MM-turnauksen tuloksia oikein, riittää että betsaat ennen matseja tai matsien aikana!

Mitä tärkeämmiksi ottelut etenevät, sitä isommaksi myös jackpotit kasvavat. Jokaisen matsin jälkeen arvomme 10 voittajaa, jotka saavat siivun jackpotista. Kisat huipentuvat finaalin, jossa jaamme jopa 150 000€! Loppuottelun jackpottiin voit kerätä lippuja koko turnauksen ajan.

UNIBETIN PELITILIN JA AVAUSBONUKSET SAAT TÄSTÄ

Kuinka homma toimii?

1. Jokainen otteluun betsattu 5€ tuo sinulle lipun arvontaan
2. Voit osallistua pre-match- tai livevedoilla – ei ole väliä voittaako veto vai ei
3. Voit tienata ekstra-lippuja betsaamalla yhdistelmiä

Ekstra: Voit tienata lisälippuja finaaliarvontaan betsamalla myös muita turnausvetoja esim. maalikuningasta ja kisojen loppusijoituksia.

  • Yhden ottelun betsaaminen = 1 lippu ottelun arvontaan ja 1 lippu finaaliarvontaan per betsattu 5€
  • Kahden kohteen yhdistelmä 5€ panoksella = 1 lippu molempiin vetolapun otteluihin ja 1 lippu finaaliarvontaan
  • Kolmen kohteen yhdistelmä 5€ panoksella = 1 lippu jokaiseen vetolapun otteluun ja 1 lippu finaaliarvontaan.

MM-kisat ovat vedonlyöjän juhlaa, kohteita on kymmeniätuhansia. Kertoimien vertailu eri peliyhtiöiden kesken on viisasta. Kansainväliset peliyhtiöt tarjoavat loistavia avausbonuksia ja kerroinboosteja, myös Veikkaukselta löytyy erinomaisia kohteita ja jokaiselle päivälle lisättyjä palkintopotteja.

UNIBET – Loistava ja monipuolinen kohdetarjonta. Bonuksissa pieni kierrätys. Löytyy kaikki ja enemmän mitä haluat. Paljon urheilun livelähetyksiä, isoja kampanjoita ja kilpailuja.

UNIBETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ
Jaa