Muistatko elokuvan Goal!? Newcastlen uusi hankinta puhuu siitä videolla | Urheiluvedot.com

Muistatko elokuvan Goal!? Newcastlen uusi hankinta puhuu siitä videolla

Muistatko elokuvan Goal!? Newcastlen uusi hankinta Callum Wilson puhuu siitä videolla.

Newcastle United on ollut siirtomarkkinoilla kiinnostava nimi, sillä Jeff Hendrickin ja Ryan Fraserin hankinnan lisäksi joukkue osti Bournemouthista Callum Wilsonin noin. 22,25 miljoonalla.

Nopea 28-vuotias keskushyökkääjä teki edellisellä kaudella Valioliigassa 35 otteluun kahdeksan (8) maalia ja syötti kolme (3) osumaa. Hän onnistui tekemään viisi (5) maalia kauden alussa neljässä (4) ottelussa.

Osasyy Newcastleen liittymisessä oli 2005 julkaistu klassikkoelokuva Goal! The Dream Begins. Elokuva kertoo nuoresta taitavasta meksikolaisesta pojasta, jonka unelma on pelata jalkapalloa.

– Poikani alkaa olla siinä iässä missä hän katsoo elokuvia sekä jalkapalloa. Hän katsoi elokuvan Goal! ja olin mukana katsomassa sitä hänen kanssaan. Se kertoi Newcastlesta ja sisäinen pieni poikani heräsi sekä sai minut innostuneeksi, Wilson kommentoi.

Pääosan tähteä Santiago Munezia esitti Kuno Becker. Santiago asui Yhdysvalloissa köyhässä maahanmuuttajayhteisössä, mutta hänen elämänsä muuttui, kun entinen englantilainen jalkapalloilija Glen Foy (Stephen Dillane) oli katsomassa paikallista ottelua. Glenillä oli vielä suhteita Newcastle Unitediin ja tarjosi pojalle näytönpaikkaa Englannissa. Ongelmana oli, että köyhän nuorukaisen piti itse maksaa matka Englantiin.

Mukana elokuvassa piipahtamassa oli oikeita jalkapallon supertähtiä ja legendoja. Esimerkkeinä Ronaldo, David Beckham, Alan Sheraer, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Frank Lampard, Zinedine Zidane, Thierry Henry ja Martin Tyler.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa