Neymar kiehui punaisen korttinsa jälkeen: syytti Marseillen Alvaro Gonzalezia rasismista.

Neymar punaisen korttinsa jälkeen – “Kadun, etten lyönyt tätä idioottia kasvoihin”

Neymar kiehui punaisen korttinsa jälkeen, minkä hän sai PSG-Marseille-ottelun loppuhetkillä: hän väittää Alvaron huutaneen rasistisia solvauksia hänelle.

PSG:n ja Marseillen välinen kauden avausottelu Ligue 1:ssä sai todella dramaattisen lopun, kun viisi pelaajaa lensi suihkuun ottelun lisäajalla. Ottelu oli kaikin puolin kuuma, sillä sen aikana jaettiin yhteensä 17 korttia, mutta eittämättä kaikkein puhuttavimmat hetket koettiin siis lisäajalla.

Yksi ulos ottelusta ajetuista pelaajista oli PSG:n brasilialaistähti Neymar, joka läppäsi Marseillen Alvaro Gonzalezia takaraivoon. Tämä meni tuomarin silmien ohi, mutta VAR vahvisti tapahtuman ja seurauksena oli suora punainen kortti.

Ottelun jälkeen, ja jo itse asiassa kentältä pois kävellessään, Neymar syytti Gonzalezia rasistisesta käytöksestä. Neymarin mukaan Marseillen espanjalaispeluri olisi sanonut hänelle sanat “apina” ja “h*oranpenikka”, minkä seurauksena Neymar menetti malttinsa. Eikä PSG-tähti katunut tippaakaan tekojaan, vaan ainoa asia, jota hän katui, oli se, ettei hän aidosti lyönyt Gonzalezia.

Neymar julkaisi somessa seuraavan postauksen:

“Kadun ainoastaan, etten lyönyt tätä idioottia kasvoihin”, kuului osa Neymarin päivityksestä.

Myös Gonzales otti asiaan kantaa ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa toteamalla “minulla on puhdas rekordi, mitä tulee rasismiin – joskus sinun pitää oppia häviämään”.

Mikäli asiaa tutkitaan ja Gonzalez todetaan syylliseksi rasistiseen käytökseen, odottaa häntä satavarmasti todella tuntuva rangaistus. Tuossa kohtaa myös Neymarin rangaistus eli suora punainen kortti saattaisi kumoutua tai mitä todennäköisimmin rangaistus ainakin lieventyä.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa