Pelaaja puri vastustajan penistä, minkä seurauksena uhrille jouduttiin laittaa 12 tikkiä alakertaan.

Pelaaja puri vastustajan penistä – sai viiden vuoden pelikiellon!

Ranskasta kantautuu todella kummia: pelaaja puri vastustajan penistä, kun kaksikko otti yhteen ottelun päättymisen jälkeen nähdyssä välienselvittelyssä.

Pureminen kuuluu raukkamaisimpiin tekoihin urheilussa ja siitä huolimatta tilanteita, joissa toinen urheilija puree toista urheilijaa, nähdään säännöllisin väliajoin.

Jokainen muistaa varmasti Mike Tysonin ja Evander Holyfieldin välisen raskaansarjan nyrkkeilyottelun, jossa Tyson päätyi puremaan Holyfieldin korvasta palan irti. Tai Luis Suarezin useat puraisut jalkapalloviheriöillä – uruguaylaisella, kun tuntuu olevan vaikeuksia pitää hampaansa erossa vastustajista.

Ranskassa amatöörijalkapalloilija vei vastustajan puremisen kuitenkin täysin uudelle tasolle ja ei todellakaan positiivisessa mielessä.

SC Terville ja AS Soetrich kohtasivat ensimmäisenä mainitun kotiottelussa, lähellä Luxemburgin rajaa.

Kun ottelu oli ohitse, joukkueiden pelaajien välille syntyi eripuraa, jonka myötä pelaajat ottivat yhteen sekä pukuhuoneessa että myöhemmin parkkipaikalla.

Tukkanuottasilla oli erityisesti kaksi pelaajaa, ja kun kolmas yritti tulla väliin erottamaan riitapukarit toisistaan, joutui hän karmean tempun kohteeksi: toinen riitapukareista puraisi häntä penikseen.

Kyllä, luit aivan oikein.

Puraisun uhri jouduttiin kuljettamaan välittömästi sairaalaan, jossa hänelle laitettiin 12 tikkiä ja sen seurauksena hän joutui olla seuraavat neljä päivää poissa töistä. Lopulta uhri teki asiasta ilmoituksen poliisille, joka alkoi tutkia asiaa.

Asiaa tutki myös alueen jalkapalloliitto, joka päätyi antamaan puraisijalle viiden vuoden mittaisen pelikiellon. Lisäksi AS Soetrichille tuomittiin 200 euron sakot, sillä seuran johtoporras ei reagoinut millään tasolla tapahtuneeseen. Soetrich menetti myös kaksi sarjapistettä.

– Tämä tapaus, joka oli suhteellisen vakava, meni rauhantuomarin käsiteltäväksi. Hän keräsi todistajanlausuntoja ja tutki ylipäätään tapausta saadakseen mahdollisimman selkeän kuvan tapaukseen liittyvistä faktoista, aluepäällikkö Emmanuel Saling kommentoi tapahtunutta ja sen seurauksia Republicain Lorrainille.

– Lopulta tuomari ilmoitti tutkimustuloksistaan liiton kurinpitokomitealle, joka teki tämän ratkaisun.

Myöskään penisvamman kärsinyt pelaaja ei selvinnyt tapauksesta ilman pelikieltoa, vaan hänet tuomittiin väkivaltaisuudesta pelikieltoon 30. kesäkuuta saakka. Lisäksi myös hänen seuransa, SC Terville, sai 200 euron sakot.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa