PSG julistetaan Ligue 1 -mestariksi? Lyonia ei nähdä eurokentillä?

PSG julistetaan Ligue 1 -mestariksi? Lyonia ei nähdä eurokentillä?

L’Equipe-toimittaja Joël Domenighettin mukaan PSG tullaan julistamaan Ligue 1 -mestariksi – suurseura Lyon jäämässä ulos eurokentiltä?

Domenighetti väittää, että Ligue de Football Professionnel (LFP) on tehnyt päätöksen julistaa PSG:stä kauden 2019-2020 mestari.

Tietojen mukaan sarjataulukon tilanne jää voimaan, joka tarkoittaisi sitä, että PSG on mestari 12 pisteen turvin.

Mestaruus olisi PSG:lle kolmas putkeen ja kokonaisuudessaan seurahistorian yhdeksäs.

Suurseura Lyon jäisi tässä tapauksessa sarjataulukossa sijalle seitsemän, kun sijat 2-6 menisivät Marseillesille, Rennesille, Lillelle, Reimsille ja Nicelle.

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kohdalla päätös tarkoittaisi sitä, että suoran paikan Mestarien liigaan saisi PSG ja Marseille – kolmanneksi sijoittunut Rennes puolestaan saisi paikan karsinnoista.

Neljännen sijan napannut Lille selviytyisi Eurooppa-liigaan.

Sarjataulukon puolelta Lyon jäisi siis ulos niin Mestarien liigasta kuin Eurooppa-liigastakin – molempiin on kuitenkin vielä mahdollisuus.

Mestarien liigaan Lyonilla on mahdollisuus, mikäli Mestarien liigan kesken oleva kausi jatkuisi ja seura selviytyisi aina mestariksi asti.

Eurooppa-liigaan osallistuminen olisi mahdollista varmistaa voittamalla PSG Ranskan liigacupin finaalissa – tämä on epätodennäköinen vaihtoehto, sillä Ranskassa ei tulla pelaamaan yhtään ottelua ennen syksyä.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa