Ranskalaishyökkääjällä todettiin korona: Wissam Ben Yedder ehti pelata Huuhkajia vastaan lähes tunnin verran.

Ranskalaishyökkääjällä todettiin korona – miten käy Huuhkajien?

Ranskalaishyökkääjällä todettiin korona: Wissam Ben Yedder ehti pelata harjoitusottelussa Huuhkajia vastaan reippaat 56 minuuttia.

Ranskan jalkapalloliitto ilmoitti myöhään torstai-iltana seuratasolla AS Monacoa edustavan Wissam Ben Yedderin jättäneen maajoukkueen, sillä hänellä on todettu koronavirustartunta.

Ben Yedderiltä tulevat jäämään väliin Ranskan Kansojen liigan ottelut Portugalia ja Ranskaa vastaan.

30-vuotias hyökkääjä antoi positiivisen testinäytteen torstaina päivällä, eikä hän siten ehtinyt osallistua Ranskan maajoukkueen harjoituksiin.

Ben Yedderin sairastuminen tarkoittaa sitä, että hän on pahimmassa tapauksessa altistanut useita joukkuekavereitaan koronavirukselle, täysin tahattomasti tietenkin, ja siten tilanne aiheuttaa huolta myös Huuhkajien osalta, sillä joukkueet kohtasivat toisensa keskiviikkoiltana, kun Suomi kaatoi hallitsevan maailmanmestarin vieraskentällä lukemin 2-0. Tässä kohtaa on tietenkin vaikea sanoa, keiden kaikkien suomalaispelaajien kanssa hän on ollut kosketuksissa – esimerkiksi ennen peliä ja pelin jälkeen – mutta kentällä hän ehti olla yhtäaikaisesti Huuhkajien avauksessa pelanneiden pelaajien kanssa.

[vihjeet]

Sinällään lohdullista tilanteessa on se, että Ranskan on määrä pelata Kansojen liigan ottelunsa normaalisti, Ben Yedderin tartunnasta huolimatta, joten juuri tällä nimenomaisella hetkellä paniikkinappulaa ei kannata iskeä pohjaan.

Samaan aikaan on kuitenkin mahdollista, että Ben Yedder on tartuttanut koronaviruksen myös muihin joukkuekavereihinsa ja sitä kautta tartuntoja saattaa alkaa ilmetä myös Huuhkajissa.

Tätä uutista kirjoitettaessa Suomen palloliitto ei ollut tiedottanut asiaan liittyen mitään, sillä asia tuli ilmi aivan äskettäin ja Suomessa kello huitelee tässä kohtaa jo yli kello yhden yöllä.

Huuhkajien on määrä pelata viimeiset ja erittäin tärkeät Kansojen liigan ottelunsa Bulgariaa vastaan sunnuntaina ja Walesia vastaan keskiviikkona.

Suomen avauskokoonpanossa Ranskaa vastaan pelasivat ja yhtäaikaisesti Ben Yedderin kanssa kentällä olivat maalivahti Jesse Joronen, puolustajat Nicholas Hämäläinen, Juhani Ojala, Daniel O’Saughnessy ja Leo Väisänen, keskikentän eri rooleissa pelanneet Marcus Forss, Rasmus Karjalainen, Joni Kauko ja Rasmus Schüller sekä hyökkääjät Onni Valakari ja Ilmari Niskanen.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord