Real Madridin treenikeskus karanteeniin, La Liga laitettiin 2 viikon tauolle - onko seuraavana vuorossa Mestarien Liigan ja Eurooppa-liigan keskeytys?

Real Madridin treenikeskus karanteeniin, La Liga tauolle – seuraavana Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga?

Real Madridin treenikeskus karanteeniin, La Liga laitettiin 2 viikon tauolle – onko seuraavana vuorossa Mestarien Liigan ja Eurooppa-liigan keskeytys?

Espanjalaisjättiseura Real Madrid on jäädyttänyt kaikki toimintansa ja laittanut kaikki pelaajansa ja seuratoimitsijansa karanteeniin.

Seuran koripallojoukkueessa yhdellä pelaajalla on todettu koronavirustartunta, joten seuran harjoituskeskus on asetettu karanteeniin koronaviruksen takia.

Samalla La Liga ilmoitti, että liiga on asetettu tauolle koronaviruksen myötä, ainakin vähintään kahdeksi viikoksi. Sama koskee myös Espanjan alempia sarjatasoja.

Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga seuraavana?

Koronavirus jatkaa mylläämistään ja toimet ovat ajaneet jalkapallosarjat epätoivoiseen tilaan. Marca ja Mundo Deportivo kertoo vielä vahvistamattomana tietona, että Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kaudet tullaan keskeyttämään.

Aiemmin tällä viikolla ehdittiin pelata Mestarien liigaa, mutta tämän hetken tietojen mukaan tälle illalle kaavaillut Eurooppa-liigan ottelut perutaan. Sevilla – AS Roma ja Inter – Getafe -ottelut ehdittiin perua jo aiemmin.

UEFA ei ole vielä tiedottanut asiasta, mutta kaikki merkit näyttäisivät siltä, että kaudet tullaan keskeyttämään.

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa