Robert Lewandowski antoi itselleen Ballon d'Or -palkinnon.

Robert Lewandowski antoi itselleen Ballon d’Or -palkinnon

Bayern München-hyökkääjä Robert Lewandowski pitää itseään parhaana ja antoi itselleen Ballon d’Or -palkinnon – uskomaton kausi takana.

Ranskalaislehti France Football, joka jakaa vuosittain jalkapallomaailman arvostetuimman pelaaja -palkinnon, on päättänyt olla jakamatta vuoden 2020 palkintoa koronaviruksen vuoksi.

Puolalaishyökkääjä Robert Lewandowskille tämä on varmasti suuri pettymys, sillä mies pelasi juuri uransa parhaan kauden.

Lewandowski oli tällä kaudella yksi merkittävimmistä pelaajista Bayern Münchenille, kun joukkue nappasi mestaruuden niin Bundesliigasta, Saksan cupista ja Mestarien liigasta.

Seuralle tulee vielä mahdollisuus napata neljäs pysti, kun joukkue kohtaa Borussia Dortmundin 30. syyskuuta Saksan Super Cupin finaalissa.

Puolalainen Sportowe Fakty haastatteli München-hyökkääjää ja kysyi mieheltä, kenelle hän olisi jakanut Ballon d’Or -palkinnon tänä vuonna.

– Antaisin Ballon d’Or -palkinnon itselleni, Lewandowski vastasi.

– Voitimme kaiken mikä oli voitettavissa ja olin paras maalintekijä jokaisessa kilpailussa. Ymmärrän, että muiden osapuolten paine toiseen pelaajaan voi olla suurempi.

– Mutta ei se ole, että jokainen jalkapalloilija voittaisin kultaisen pallon saavuttamalla, mitä minä teen.

Puolalaishyökkääjä iski 47 pelaamassaan ottelussa hurjat 55 maalia.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa