Sadio Mané avoin Barcelona-siirrolle - Ronald Koeman tuttu manageri.

Sadio Mané avoin Barcelona-siirrolle – Ronald Koeman tuttu manageri

Senegalilaishyökkääjä Sadio Mané on avoin Barcelona-siirrolle – Liverpool-tähti ja katalonialaisseuran tuore manageri Ronald Koeman palaamassa yhteen?

La Liga-jätti FC Barcelona on joutunut siihen tilanteeseen, että seuran supertähti Lionel Messi on jättämässä seuran – argentiinalainen jättää ison aukon kokoonpanoon ja korvaaja on löydettävä.

Ronald Koeman, joka hyppäsi Barcelonan peräsimeen 19. elokuuta, on kovassa paikassa, sillä Lionel Messi pitäisi onnistua korvaamaan, mutta se ei ole helppoa – onko se edes mahdollista?

Barca-managerin ykkösvaihtoehdoksi on nostettu miehen vanha tuttu Sadio Mané, jota hän valmensi Southamptonissa 2014-2016.

Mundo Deportivon mukaan Liverpool-tähti on avoin Barcelona-siirrolle, uskoen, että siirtyminen Camp Noulle auttaisi saavuttamaan yksittäisiä kunnianosoituksia.

Väitetään, että Manéa häiritsee se, että hänen joukkuetoverinsa Jordan Henderson ja Mohamed Salah saavat enemmän kiitosta kuin hän.

Manén markkina-arvo pyörii Transfermarktin laskelmien mukaan 120 miljoonassa eurossa, mutta mikäli Messi sekä Luis Suárez jättävät Camp Noun, on Manén kaltaiselle hyökkääjälle suurta tarvetta katalonialaisseurassa.

Koemanin huhutaan hamuilevan myös maamiehensä Memphis Depayn perään – hollantilaismanagerin ihanteellinen hyökkäystrio olisi Antoine Griezmann, Depay ja Mané.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa