Anteeksi mitä?! Antonio Conte jakoi pelaajilleen omituisia seksineuvoja ranskalaislehti L'Equipen haastattelussa.

MITÄ?! Inter-manageri Antonio Conte jakoi pelaajilleen omituisia seksineuvoja!

Italialaisvalmentajalle ei nähtävästi riitä, että homma toimii pelkästään jalkapalloviheriöllä: Antonio Conte jakoi pelaajilleen omituisia seksineuvoja!

Inter majailee tällä hetkellä Italian Serie A:ssa toisella sijalla, ainoastaan pisteen verran sarjajohtaja Juventusta perässä.

Kyseessä onkin pitkään odotettu paluu takaisin italialaisen jalkapallon ehdottomaan kärkeen.

2010-luku on nimittäin ollut perinteikkäälle milanolaisseuralle melkoisen raastava: sen jälkeen, kun seura voitti edellisen Serie A -mestaruutensa kaudella 2009-2010, napaten samalla Mestarien liigan voiton, ovat joukkueen sijoitukset olleet kuudes, yhdeksäs, viides, kahdeksas, neljäs, seitsemäs, neljäs ja neljäs.

Seuran manageriksi kesällä saapunut Antonio Conte on siis saanut Interin kurssin kääntymään ja nyt 50-vuotias italialainen haluaa auttaa pelaajiaan myös makuuhuoneen puolella.

Kyllä, luit aivan oikein.

Contella toki on neuvojensa kanssa oma lehmä ojassa, sillä hän ei halua pelaajiensa väsyvän.

– Olen neuvonut pelaajilleni, että heidän tulee harrastaa seksiä vain lyhyissä pätkissä, käyttää siihen mahdollisimman vähän energiaa ja käyttää asentoja, joissa he ovat alapuolella, Conte kertoo ranskalaiselle L’Equipelle.

– Ja mieluusti vaimojensa kanssa, koska silloin heidän ei tarvitse olla poikkeuksellisia.

Conte tuli tunnetuksi Juventuksen pelaajana, joten monelle Inter-fanille hänen näkeminen Nerazzurrin peräsimessä on ollut varmasti omituinen näky – kuten myös Juventus-faneille. Se ei kuitenkaan häntä juuri kiinnosta.

– En muuta persoonaani. En ole p*rseennuolija, enkä soita viulua. Olen päässyt elämässäni tähän pisteeseen olemalla oma itseni ja kiitän siitä ainoastaan vanhempiani. Olen vapaa sielu.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa