Antonio Conte vastaanotti vakavan uhkailukirjeen - poliisi tutkii asiaa.

Antonio Conte vastaanotti vakavan uhkailukirjeen – poliisi tutkii asiaa

Serie A:ssa pelaavan Interin manageri Antonio Conte on joutunut poliisin suojeluun saatuaan uhkaavan kirjeen – poliisi on aloittanut tutkinnat.

Italialaisen Gazzetta dello Sportin tietojen mukaan Antonio Conte on saanut kirjeen, joka sisälsi useita uhkauksia sekä luodin.

Tutkinta aloitettiin välittömästi, kun 50-vuotias italialaisvalmentaja oli tehnyt asiasta ilmoituksen viranomaisille, ja samalla päätettiin järjestää poliisien tarkkailu niin Conten kotona kuin Interin päämajassa – stadionille ja sen ympärille asennetaan ylimääräisiä valvontakameroita.

Poliisi tiedostaa, että kyseessä on mitä todennäköisimmin häiriköijä ja kirje on lähetetty vain pelottelumielessä – uhkaukset eivät koskaan ole leikin asia, joten ne on otettava vakavasti.

Samankaltaisia kirjeitä on postitettu myös Italian poliittisille henkilöille, kuten maan entiselle pääministerille Silvio Berlusconille.

Contesta tuli kesällä Interin käskyttäjä ja kuluva kausi joukkueen kanssa on lähtenyt hienosti.

12 kierroksen jälkeen milanolaisseura on sarjataulukon toisella sijalla vain pisteen hallitsevaa mestaria Juventusta takana.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa