Cristiano Ronaldo teki uskomatonta historiaa, kun hän ylsi viikonloppuna 25:een Serie A -maaliin kauden 2019-2020 osalta.

Cristiano Ronaldo teki uskomatonta historiaa yltämällä 25 maalin rajapyykkiin!

Cristiano Ronaldo teki uskomatonta historiaa viikonlopun Serie A -kierroksella, kun hän ylsi 25 maalin rajapyykkiin ottelussa paikallisvastustaja Torinoa vastaan.

Kun Cristiano Ronaldo pamautti viikonloppuna Torinon verkkoon kuluvan Serie A -kauden 25. maalinsa, teki hän uskomatonta historiaa, johon kukaan muu ei ole pystynyt.

Juventuksen portugalilaistähti on maalinsa myötä ainoa pelaaja, joka on tehnyt sekä Valioliigassa, La Ligassa että Serie A:ssa yhden sarjakauden aikana vähintään 25 maalia.

Samalla hänestä tuli ensimmäinen 25 Serie A -maaliin yltänyt Juventus-pelaaja sitten vuoden 1961. Maali syntyi vapaapotkusta ja kyseessä oli itse asiassa portugalilaisen ensimmäinen vapaapotkumaali torinolaisseuran paidassa; ennen osumaansa hän oli yrittänyt maalintekoa vaparista 43 kertaa.

Ensimmäisellä Serie A -kaudellaan Cristiano Ronaldo viimeisteli 31 pelaamassaan ottelussa 21 maalia, joten hän on laittanut oman henkilökohtaisen maaliennätyksensä Italiassa täysin uusiin lukemiin ja kaiken kukkuraksi Juventuksella on vielä kahdeksan Serie A -ottelua pelaamatta.

Jos otetaan olettamukseksi, että hän pelaisi kaikki Juventuksen jäljellä olevat Serie A -ottelut, tulisi hänen lopullinen maalimääränsä olemaan 34 ottelussa 33 osumaa, mikä olisi täysin uskomaton saavutus, kun mietitään, että hänellä oli kauden kymmenen ensimmäisen ottelun jälkeen kasassa vain viisi osumaa.

Tällä hetkellä Cristiano Ronaldo on Serie A:n maalipörssissä toisena, edellään Laziossa huimaa kautta pelaava Ciro Immobile, joka on osunut maalipuiden väliin 29 kertaa.

Tietyllä tapaa tässä toivoisi, että Cristiano Ronaldo löytäisi itsensä pelaajaurallaan vielä Bundesliigasta – mikäli hän pystyisi tuohon uskomattomaan 25 maalin suoritukseen myös Saksassa, olisi hän tehnyt samaisen tempun kaikissa Euroopan Top 4 -sarjoissa.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa