Cristiano Ronaldon arvio: Olisin ollut jopa 300 miljoonan arvoinen.

Cristiano Ronaldon arvio: Olisin ollut jopa 300 miljoonan arvoinen

Cristiano Ronaldon arvio siitä, minkä arvoinen hän olisi ollut 25-vuotiaana nykyjalkapallossa, on huimaava – jopa 300 miljoonan euron arvoinen.

Kaikkien tuntema portugalilaistähti Cristiano Ronaldo oli aikanaan maailman kallein pelaaja, kun hän siirtyi Manchester Unitedista Real Madridiin vuonna 2009.

Mutta kun häneltä kysyttiin arvoaan 25-vuotiaana nykyisillä markkinoilla, Ronaldo sanoi Portugalin TVI:lle: “Sitä on vaikea laskea”.

– Jos maalivahti on 75 miljoonan euron arvoinen, pelaajan, joka on tehnyt sen, mitä minä olen tehnyt, on oltava kolmesta neljään kertaa arvokkaampi. Helposti.

– Mutta minulla ei ole sellaista illuusiota.

Jalkapallon huippusarjat täydessä vauhdissa:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Viime kesänä reilun 100 miljoonan euron kauppahinnalla Juventukseen siirtynyt portugalilaishyökkääjä lyttää julmasti ajatuksen puolustajien ja maalivahtien myymisestä 70-80 miljoonan eurolla.

Manchester United rikkoi puolustajien maailmanennätyksen, kun he maksoivat Leicester Cityn Harry Maguiresta noin 93 miljoonaa euroa.

Entinen Realin ja ManU:n tähti piti kuitenkin ainoana poikkeuksena portugalilaista João Felixiä.

– Jokainen pelaaja maksaa tänään 100 miljoonaa euroa. João on erityistapaus, mutta jos katsot puolustajien ja maalivahtien arvoksi 70-80 miljoonaa euroa…

– En ole samaa mieltä siitä, mutta kyseessä on markkinat, joissa olemme nyt, ja aika, jossa elämme.

34-vuotias Ronaldo aloittaa yhdessä joukkueensa kanssa mestaruuden puolustamisen lauantaina, kun se matkustaa Parman vieraaksi kauden avausotteluun.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa