Juventus valmis kilpailemaan Kylian Mbappésta.

Juventus valmis kilpailemaan Kylian Mbappésta – suunnittelee jättitarjousta

Lähteiden mukaan Juventus on valmistautumassa kilpailemaan Kylian Mbappésta muun muassa Real Madridin kanssa – valmis lyömään pöytään jättitarjouksen.

Serie A -mestarit ryöstivät Real Madridilta jo Cristiano Ronaldon 117 miljoonalla eurolla 2018. Nyt he valmistautuvat tarjoamaan Kylian Mbappésta jopa 260 miljoonaa euroa.

Torinolaisseura haluaa katsoa tulevaisuuteen ja rakentaa uuden, menestyksekkään ja nuoren joukkueen – näyttäisi siltä, että he ovat valmiita panostamaan isosti.

Juventus onkin tunnistanut Mbappén “seuraavaksi Ronaldoksi”, joka kykenee tekemään paljon maaleja ja voittamaan pelejä – 20-vuotiasta ranskalaistähteä pidetään ensisijaisena vaihtoehtona korvaamaan CR7.

Puheenjohtaja Paolo Aicardi sanoi vuosittaisessa osakkeenomistajien kokouksessa, että seuralla on kolmen vuoden rakennussuunnitelma, samalla kun joukkue yrittää kilpailla Mestarien liigan voitosta – edellinen mestaruus on 23 vuoden takaa.

– Ronaldo oli päätepiste suunnitelmalle, joka alkoi kahdeksan vuotta sitten, kun Mirko Vucinic oli meidän tähtihankintamme, Aicardi sanoi.

– Vucinicista Ronaldoon oli useita vaiheita; Carlos Tévez, Sami Khedira… Nämä osoittavat, että Juventus tekee isoja hankintoja.

– Kun Cristiano saapui, tehtiin selväksi, että nyt kuka tahansa voi valita Juventuksen ennen Real Madridia, Manchester Unitedia tai Barcelonaa.

– Nykyään kaikki on mahdollista ja Matthijs de Ligtin hankkiminen on todiste siitä. Seuraava idea on hankkia uusi Cristiano Ronaldo, mutta nuorempi versio hänestä.

Myös Los Blancosin tiedetään haluavan täyttää Ronaldon jättämän aukon.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa