Kahdesti osunut Zlatan vertasi itseään elokuvahahmo Benjamin Buttoniin, joka syntyi vanhana ja kuoli nuorena.

Kahdesti osunut Zlatan: “Olen kuin Benjamin Button – synnyin vanhana, kuolen nuorena”

Kahdesti AC Milanin ensimmäisessä Serie A -ottelussa kauden 2020-21 osalta osunut Zlatan Ibrahimovic oli äärimmäisen lähellä hattutemppua.

Kun AC Milanin ja Bolognan välinen Serie A -ottelu oli vanhentunut lähes 70 minuuttia, johti kotijoukkue lukemin 2-0.

Zlatan Ibrahimovic oli onnistunut kahdesti maalinteossa, ja juuri tuolla hetkellä näytti siltä, että ruotsalaisesta tulee Serie A:n historian vanhin hattutempun viimeistellyt pelaaja, kun hän oli päässyt jo kiertämään Bologna-vahti Lukasz Skorupskin. Zlatan kuitenkin kiskaisi pallon yli tyhjänä ammottaneesta maalista, eikä hän onnistunut myöskään jäljellä olleen reippaan parikymppisen aikana viimeistelemään illan kolmatta maaliaan.

38-vuotias Zlatan ei kuitenkaan harmitellut liikaa asialla, vaan itse asiassa ilmassa oli jälleen totutunlaista uhoa.

– Olen ihan okei, teen töitä ja tämä oli vasta toinen virallinen ottelu. Me voitimme ja olisin voinut tehdä enemmän maaleja. Jos olisin 20-vuotias, olisin tehnyt toiset kaksi. Mutta olen kuin Benjamin Button – synnyin vanhana ja kuolen nuorena, Zlatan veisteli Sky Sports Italian haastattelussa ottelun tauottua.

– Emme ole vielä sataprosenttisessa iskussa, sillä teimme virheitä, joita emme normaalisti tee. Tänään tärkeintä oli kuitenkin voitto ja hyvä kauden aloitus. Meidän tavoitteemme on suoriutua paremmin kuin viime kaudella.

– Tykkään ottaa vastuuta ja kaikkein suurin paine tulee minulta itseltäni. En halua kenenkään puhuvan iästäni, sillä haluan, että jokaista arvioidaan samalla tavalla – en halua mitään erityisetuja siksi, että olen 38-vuotias.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa