Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo samassa joukkueessa, Juventuksessa?! Se saattaa olla oikeasti mahdollista jo ensi kaudella!

Tämä olisi uskomatonta! Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo joukkukavereiksi?

Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo joukkuekavereiksi Juventuksessa? Messillä on sopimuksessaan sama pykälä kuin oli Xavilla ja Andres Iniestalla.

Viime päivinä Barcelonan suunnalla on vellonut melkoinen huhu.

Lionel Messin välit esimerkiksi seuran urheilutoimenjohtajana toimivan Eric Abidalin kanssa eivät ole järin lämpimät, FC Barcelona on tietynlaisessa kriisissä ja kaikki tämä saattaa johtaa siihen, että argentiinalaistähti lähtee seurasta kauden päätteeksi ilmaiseksi.

Messillä on sopimuksessaan samanlainen pykälä kuin oli aikanaan Xavilla ja Andres Iniestalla, mikä mahdollistaa siirtymisen muualle ilman maksettavaa siirtokorvausta.

Useat Euroopan suurseurat ovatkin tällä hetkellä vesi kielellä odottamassa vastausta siihen, olisiko Messi oikeasti valmis lähtemään Barcelonasta. Jonossa ovat ainakin Manchester City, Juventus, Manchester United, Inter ja PSG.

Manchester Cityä pidetään luonnollisista syistä ykkösvaihtoehtona, mikäli Messi päättää jättää Barcelonan taakseen – seuran managerina, kun toimii Pep Guardiola ja lisäksi johtoportaasta löytyy useita Barcelona-taustan omaavia henkilöitä, joiden kanssa Messi on erinomaisissa väleissä.

Vaan voisiko Juventus olla oikeasti vaihtoehto?

Mikäli Messi ei halua lähteä brittikentille, siinä kohtaa torinolaisseuran osakkeet paranevat merkittävästi.

Ja jokainen Cristiano Ronaldo- tai Lionel Messi -fani voi väittää mitä tahansa, mutta olisihan se nyt aivan uskomattoman hienoa nähdä tämä kaksikko yhtäaikaisesti kentällä ja ensimmäistä kertaa koskaan samassa joukkueessa.

Se olisi aikamoinen päätös tälle kertakaikkisen upealle aikakaudelle jalkapallossa, joka on ollut Cristiano Ronaldon ja Messin dominointia.

Tietenkin yksi iso kysymysmerkki on se, mahtuisiko tämä superkaksikko niin sanotusti saman katon alle, mutta toisaalta he ovat paljon paremmissa väleissä keskenään – keskinäinen sota on lähinnä median luoma illuusio – ja miettikääpä, miten paljon he motivoisivat toisiaan samassa joukkueessa, koska molemmilla on palava halu olla toinen toistaan parempi.

Tai entäpä sitten PSG? Messi ja Neymar jälleen yhdessä – tällä kertaa vain Barcelonan sijaan Pariisissa. Tulisiko se pariisilaisseuran himoitsema Mestarien liigan pytty vihdoin Ranskaan?

Mikäli haluat lukea lisää Messin ja FC Barcelonan tämän hetkisestä tilanteesta, voit tehdä sen tämän linkin kautta.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa