Lionel Messin entinen agentti kertoo, että argentiinalainen tulee siirtymään FC Barcelonasta Inter Milaniin.

Lionel Messin entinen agentti paljastaa: “Hän on jo valinnut uuden seuransa”

Huolimatta Manchester City -huhuista, Lionel Messin entinen agentti paljastaa argentiinalaisen valinneen uudeksi osoitteekseen Interin.

Lionel Messi järkytti jalkapallomaailmaa, sillä keskiviikkona hänen kerrottiin jättäneen FC Barcelonan johtoportaalle siirtopyynnön.

Argentiinalaisen tyytymättömyydestä FC Barcelonan toimintaan kokonaisuudessaan on ollut jo pitkään puhetta ja nyt hänen mittansa on tullut täyteen. Viime päivien aikana Messi on yhdistetty Manchester Cityyn, PSG:hen, Juventukseen, Interiin, Chelseahin, Arsenaliin, Manchester Unitediin ja AC Milaniin.

Josep Maria Minguella ei toimi enää nykypäivänä Messin agenttina, mutta tästä huolimatta hän uskoo tietävänsä, mihin 13-vuotiaasta lähtien Barcelonaa edustanut supertähti on suuntaamassa.

– Minulle hänen päätöksensä on jo selvä ja hänellä on jo uusi seura. Se on Inter, Minguella totesi Cadena Cope -radiokanavan haastattelussa.

– Italiassa joudut maksaa vähemmän veroja ja siksi Cristiano Ronaldo pelaa siellä.

Messin Barcelona-sopimuksessa on pykälä, joka mahdollistaa hänen siirtonsa ilmaiseksi muihin maisemiin joka kesä. Tuo pykälä on kuitenkin jo umpeutunut tämän kesän osalta, ainakin Barcelonan johtoportaan näkemyksen mukaan ja näin ollen 33-vuotiaan Messin sopimuksen ulosostopykälä, joka on hurjat 700 miljoonaa euroa, on voimassa. Messin joukot kuitenkin näkevät, että koronaviruspandemian venytettyä kautta tuo pykälä ulottuu tänä kesänä normaalia pidemmälle eli toisin sanoen se olisi edelleen voimassa ja siten Messi voisi vaihtaa maisemaa ilmaiseksi.

Nähtäväksi jää, onko Minguella oikeassa ja Messi päätyy Interiin. Monien papereissa ykkössuosikki on Manchester City ja Messin kerrotaan jo keskustelleen asiasta Pep Guardiolan kanssa. PSG:hen siirtymistä puoltaa puolestaan Messin halu pelata yhdessä Neymarin kanssa.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa