Paljastiko Nani juuri Cristiano Ronaldon tulevan osoitteen? Juventus-tähden sopimus on katkolla kesällä 2022 ja siinä vaiheessa portugalilaisella on ikää jo 37 vuotta.

Vahvistiko Nani maanmiehensä Cristiano Ronaldon tulevan osoitteen?

Vahvistiko MLS:ssä pelaava Nani maanmiehensä Cristiano Ronaldon tulevan osoitteen? Juventus-tähden nykyinen sopimus ulottuu kesään 2022 saakka.

Tässä vaiheessa me emme tiedä, mitkä Cristiano Ronaldon uran jatkosuunnitelmat ovat sen jälkeen, kun hänen nykyinen sopimuksensa Juventuksen kanssa päättyy kesällä 2022.

Luonnonlakeja uhmaava portugalilainen supertähti on tuossa vaiheessa 37-vuotias, ja vaikka tällä hetkellä ikä vaikuttaisi olevan Cristiano Ronaldon kohdalla vain numeroita, saattaa tilanne olla tämän ikäisen pelaajan kohdalla kahden vuoden päästä hyvinkin erilainen.

Cristiano Ronaldo on yhdistetty jo pitkään Pohjois-Amerikan jalkapallosarja MLS:ään, mihin hänen on uskottu päätyvän siinä vaiheessa, kun ura eurooppalaisen jalkapallon huipulla on ohi. Voisiko siis olla, että tämä 35-vuotias hyökkääjä siirtyisi esimerkiksi David Beckhamin omistamaan Inter Miamiin kahden vuoden päästä?

Kuten todettua, me emme tiedä Cristiano Ronaldon urasuunnitelmista sen tarkemmin, mutta hänen maajoukkuekaverinsa Nani paljasti MLS:n olevan hyvinkin todennäköinen vaihtoehto.

– Hän paljasti minulle muutama vuosi sitten päätyvänsä suurella todennäköisyydellä Amerikkaan, Nani kertoo ESPN:lle antamassaan haastattelussa.

On päivänselvää, että Cristiano Ronaldolle riittää satavarmasti ottajia Euroopassa juuri niin pitkään kuin hän itse haluaa uraansa jatkaa, mutta mikäli jossain vaiheessa tossu alkaa liikkua hieman hitaammin ja ura alkaa hiipua, MLS:ään siirtymisen todennäköisyys kasvaa vain entisestään.

Beckham puolestaan totesi jo helmikuussa haluavansa tuoda CR7:n Miamiin.

– Jokainen seura tässä maailmassa haluaisi Lionel Messin tai Cristiano Ronaldon joukkueeseensa. Juuri nyt olemme tyytyväisiä pelaajistoomme, mutta voin kertoa, että mikäli meillä on mahdollisuus tuoda loistavia pelaajia Miamiin, aiomme myös tehdä niin. Omistajana haluan parhaat pelaajat joukkueeseeni, brittilegenda kertoi Tonight Show‘ssa.

Cristiano Ronaldolla oli keskiviikkona mahdollisuus voittaa pelaajauransa 32:s pytty, mutta Napoli oli Juventusta parempi Coppa Italian finaalissa rangaistuspotkukilpailun päätteeksi numeroin 1-0. Viime vuonna tarina oli sama, kun Lazio oli parempi ja itse asiassa kyseessä on ensimmäinen kerta Cristiano Ronaldon uralla, kun hän on hävinnyt kaksi finaalia putkeen.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa