schedule 6 joulukuun 2020 - 14:28
person Teemu Sohkanen

Juventuksen portugalilaistähti Cristiano Ronaldo yritti maalia heti aloituksesta lauantaina Torinoa vastaan – aivan kuin koulu-peleistä.

Cristiano Ronaldo tiesi, että kyseessä on todella tärkeät pisteet, sillä voitolla joukkue nousisi sarjataulukossa kolmanneksi.

35-vuotias maalitykki oli ehkä hieman yli-innokas aloitusvihellyksessä, kun hän yritti yllättää Torino-maalivahti Salvatore Sirigun.

Maalivahti oli kyllä hieman irti maaliltaan, mutta portugalilaisen laukaus meni useita metrejä yli maalin.

Fanit ovat reagoineet tähden temppuun.

Ronaldo ei onnistunut yrityksellään viemään kotijoukkuetta johtoon ja vierasjoukkue Torino ottikin johtopaikan, kun ottelu oli ehtinyt vanheta vain yhdeksän minuuttia.

Ennakkosuosikki Juventus tuli kuitenkin vielä takaa ohi, kun Weston McKennie ensi tasoitti pelin 77. minuutin kohdalla ja Leonardo Bonucci iski voittomaalin 89. peliminuutin kohdalla.

Ottelu päättyi kotijoukkueen 2-1 voittoon ja Juventus pysyy sitä myötä vielä voittamattomana Serie A:ssa.