CR7 esitteli täysin posketonta ponnistusvoimaa, kun hän iski voittomaalin Sampdoriaa vastaan ja ikään kuin lensi ilmassa.

VIDEO: CR7 esitteli täysin posketonta ponnistusvoimaansa – kuin lentäisi ilmassa!

CR7 eli Cristiano Ronaldo esitteli täysin posketonta ponnistusvoimaansa iskiessään eilen maalin Sampdoriaa vastaan: hän aivan kuin lensi ilmassa.

Ei tarvitse olla mikään kovinkaan kummoinen rohkelikko, kun väittää Cristiano Ronaldon omaavan jalkapallohistorian kaikkien aikojen hurjimman ponnistusvoiman.

Portugalilainen on fyysisiltä ominaisuuksiltaan melkoinen luonnonoikku, joskin myös todellinen himoharjoittelija, ja se näkyy: hän tekee 34 vuoden iässä asioita, joita on vaikea käsittää.

Jokainen varmasti muistaa sen huiman saksarimaalin Mestarien liigassa, kun hän teki Real Madridin paidassa Juventuksen verkkoon huiman saksarimaalin, jonka tehdessään hän oli täysin käsittämättömissä korkeuksissa.

Tällä kertaa Juventus-fanit, jotka antoivat jo tuolloin standing ovationin silloisen Real Madrid -tähden suuntaan, saivat ihailla portugalilaisen käsittämätöntä ponnistusvoimaa paljon mielekkäämmissä tunnelmissa, kun Cristiano Ronaldo iski joukkueensa 2-1-voittomaalin eilisellä Serie A -kierroksella Sampdorian verkkoon.

Alex Sandro lähetti vasemmalta laidalta pitkän keskityksen oikeaa takatolppaa lähestyneelle Cristiano Ronaldolle, ja kun tämä irtosi maasta puskutilanteeseen, näytti tilanne siltä kuin hän kirjaimellisesti lentäisi.

Ja tämä ei ole yhtään liioittelua: jokainen voi katsoa tämän maagisen “pomppuihmeen” suorituksen tuosta alla olevalta videolta ensiksi normaalilla nopeudella ja sen jälkeen hidastuskuvina.

Cristiano Ronaldon uskomaton puskumaali Sampdorian verkkoon:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Urheiluvedot Exclusive: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa