CR7 teki historiaa, kun hän osui kymmenennessä Serie A -ottelussa putkeen!

VIDEO: CR7 teki historiaa – “Luulin olevani 35-vuotiaana kalastaja Madeiralla”

CR7 teki historiaa eilisiltana, kun hän iski Juventuksen kokemassa shokkitappiossa joukkueensa ainoan maalin Hellas Veronan verkkoon.

Cristiano Ronaldo on äitynyt viime aikoina kertakaikkisen hurjaan vireeseen. Hän on nyt pelannut kalenterivuoden 2020 aikana pelaamissaan seitsemässä ottelussa 11 maalia ja Serie A:n osalta hän on tällä peräti kymmenen ottelun mittaisessa maaliputkessa ja näissä kymmenessä ottelussa hän on viimeistellyt 15 maalia.

Edellisen kerran Cristiano Ronaldo on jäänyt maaleitta 22. joulukuuta, kun Juventus hävisi Laziolle numeroin 1-3 ja sitä edeltävää kertaa täytyykin sitten hakea jo marraskuun puolelta.

Lienee siis selvää, että alkukauden puheet siitä, onko Juventuksen portugalilaistähden aika huipulla ohitse, voidaan eittämättä heittää romukoppaan.

Mutta siihen historiankirjojen värittelyyn.

Cristiano Ronaldosta tuli siis tämän Serie A:n osalta meneillään olevan maaliputken ansiosta Juventuksen seurahistorian pisimmän maaliputken omaava pelaajaa. Vielä ennen lauantain ottelua hän jakoi piikkipaikan yhdessä David Trezeguetin kanssa, mutta otti siis nyt piikkipaikan yksinään haltuun.

Toki se oli laiha lohtu, sillä Cristiano Ronaldon iskettyä joukkueensa 1-0-vierasjohtoon ottelun 65. minuutilla, Hellas Verona osui kahdesti, kun ensiksi Fabio Borini tasoitti 11 minuuttia myöhemmin ja lopulta Giampaolo Pazzini iski VARin tuomasta rangaistuspotkusta ottelun voittomaalin.

Tämä tappio avaa Interille mahdollisuuden nousta sarjakärkeen, mikäli se onnistuu kaatamaan tänään pelattavassa paikallistaistossa AC Milanin. Inter on Juventusta kolme pistettä perässä, mutta sen maaliero on torinolaisseuraa parempi, joten tasapisteissä Inter olisi edellä.

Takaisin Cristiano Ronaldoon.

Portugalilainen täytti kuluvalla viikolla 35 vuotta ja esimerkiksi Bayern Münchenin presidentti ehti, Juventus-tähden maalivireestä huolimatta, ilmoittamaan julkisesti, etteivät he halua Cristiano Ronaldoa riveihinsä, koska tämä on liian vanha. Tietyissä määrin myös Cristiano Ronaldo itse yhtyi tähän mielipiteeseen iästä varsin humoristisella tavalla.

– Uskoinko, että tulisin olemaan tällä tasolla 35-vuotiaana? Luulin, että olisin tässä vaiheessa kalastaja Madeiralla. Tämä ei käynyt mielessänikään. Halusin aina olla ammattilaisjalkapalloilija, mutta en ajatellut voittavani kaikkea sitä, mitä olen voittanut, Cristiano Ronaldo totesi Canal 11:en haastattelussa.

– Juventuksessa pelaaminen antaa minulle mahdollisuuden voittaa edelleen. Se on vaikeaa ja muuttujia on paljon, mutta se on mahdollista, koska meillä on hyvä joukkue. Meidän on vain edettävä askel kerrallaan.

Cristiano Ronaldon maali Hellas Veronaa vastaan:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa