Cristiano Ronaldo heitti ylävitosia näkymättömien fanien kanssa; Juventus-Inter pelattiin koronaviruksen takia tyhjille katsomoille.

VIDEO: Cristiano Ronaldo heitti ylävitosia näkymättömien fanien kanssa!

Cristiano Ronaldo suhtautui koronavirukseen sekä tyhjille katsomoille pelaamiseen humoristisesti ja heitti ylävitosia näkymättömien fanien kanssa.

Juventuksen ja Inter Milanin oli tarkoitus pelata Serie A:n mestaruustaistelun kannalta äärimmäisen tärkeä Derby d’Italia jo helmikuussa, mutta sitä siirrettiin koronaviruksen vuoksi eteenpäin.

Lopulta ottelu pelattiin eilen Torinossa, mutta valitettavasti tyhjille katsomoille: kenties kuluvan Serie A -kauden tärkein ottelu ei siis saanut ansaitsemaansa arvoa, joskin syyt olivat täysin ymmärrettävät, sillä Italia on melkoisissa ongelmissa koronaviruksen kanssa.

Juventuksen portugalilaistähti Cristiano Ronaldo otti kuitenkin hieman kevyemmän suhtautumistavan asiaan, mikä on pelkästään positiivinen asia tämän kaiken ikävän koronavirukseen liittyvin uutisoinnin rinnalla.

Normaalisti, kun pelaajat astelevat joukkueensa bussista pihalle ja kohti stadionia, vastassa on valtava määrä faneja, jotka ovat kynät ja paperit kourassa odottamassa nimmareita sekä halukkaita heittämään yläfemmoja jalkapallotähtien kanssa.

Tällä kertaa näitä faneja ei ollut kuitenkaan vastassa, jo edellä mainitusta syystä, mutta Cristiano Ronaldo ei antanut tämän haitata: hän levitti tuttuun tapaan kätensä, kävellessään ulos linja-autosta, ja veti näkymättömien fanien kanssa ylävitosia.

Juventus kaatoi Interin ottelussa numeroin 2-0 ja otti Laziolta takaisin Serie A:n piikkipaikan.

Eilisen ottelun myötä Juventus johtaa sarjaa 63 pisteellään, Laziolla pisteitä on kasassa yksi vähemmän ja Inter on jäänyt torinolaisista jo yhdeksän pisteen päähän, tosin yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Cristiano Ronaldo ei onnistunut upottamaan palloa Interin verkkoon ja sen myötä hänen 11 ottelun mittainen maaliputki Serie A:ssa päättyi eilisiltaan.

Cristiano Ronaldo heitti ylävitosia näkymättömien fanien kanssa:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa