Ihmiset yrittivät yltää Cristiano Ronaldon korkeuksiin somessa julkaistulla videolla, mutta heillä ei ole mitään palaa.

VIDEO: Ihmiset yrittivät yltää Cristiano Ronaldon korkeuksiin – ei mitään toivoa!

Ihmiset yrittivät yltää videolla Cristiano Ronaldon korkeuksiin sen kuuluisan Sampdoriaa vastaan isketyn osuman osalta, mutta kyseessä oli toivoton tehtävä.

Elettiin loppuvuotta 2019. Cristiano Ronaldon edustama Juventus kohtasi joulukuussa vieraskentällä Sampdorian.

Torinolaisjoukkue oli siirtynyt ottelun 19. minuutilla 1-0-vierasjohtoon Paulo Dybalan maalilla, mutta reipasta varttituntia myöhemmin kotijoukkue tasoitti ottelun Gianluca Caprarin osumalla.

Ensimmäisellä puoliajalla, varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla, Alex Sandro lähetti keskityksen Sampdorian boksiin. Keskitys tavoitti Cristiano Ronaldon, joka oli täysin omissa korkeuksissaan, puskiessaan pallon maaliin.

Sky Italian mukaan portugalilaistähti oli 2,56 metrin korkeudessa puskiessaan pallon ohi voimattoman Sampdoria-vahdin; Cristiano Ronaldo oli jälleen uhmannut niin sanotusti luonnonlakeja ja tällä kertaa hän oli myös itse häkeltynyt omasta suorituksestaan.

– Hyppäsinkö ihan oikeasti 2,56 metrin korkeuteen? En edes huomannut sitä, CR7 totesi Sky Italialle ottelun tauottua.

Vaan, miltä sitten näyttää, kun tavalliset tallaajat – itse asiassa varsin hyvässä fyysisessä kunnossa sellaiset – yrittävät yltää samoihin korkeuksiin?

ESPN jakoi Twitter-tilillään The F2:n julkaiseman videon, jossa ilmassa roikkuu pahvinen kuva Cristiano Ronaldosta ja pallo sillä korkeudella, johon Juventus-tähti ylsi; videomateriaalin nähtyämme voimme kertoa, ettei kenelläkään ollut mitään jakoa yltää samoihin lukemiin.

Tässä vielä videomateriaalia ihmisten yrityksistä:

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa